mister tonk kirjutas:Sellise tiimiga hetkel pole võimalik rockilt pähe saada ,muidugi kui peaks väga kehv viskepäev tulema siis pole miski garanteeritud.Kalevi mehed on kiiremad ,tugevamad ja tahtmist tundub ka rohkem olevat.Eriti hea meel on selle üle ,et iga mängia ost on ennast õigustanud.
Loll jutt korra juba saime lutti neilt see hooaeg.Sellise tiimiga oleme me isegi TTÜ-lt see hooaeg lutti saanud niiet nii ei saa võtta,aga omadesse tuleb uskuda ja mina usun et täna me võidame!
mister tonk kirjutas:Sellise tiimiga hetkel pole võimalik rockilt pähe saada ,muidugi kui peaks väga kehv viskepäev tulema siis pole miski garanteeritud.Kalevi mehed on kiiremad ,tugevamad ja tahtmist tundub ka rohkem olevat.Eriti hea meel on selle üle ,et iga mängia ost on ennast õigustanud.
Loll jutt korra juba saime lutti neilt see hooaeg.Sellise tiimiga oleme me isegi TTÜ-lt see hooaeg lutti saanud niiet nii ei saa võtta,aga omadesse tuleb uskuda ja mina usun et täna me võidame!
TTÜ vastu osad põhimehed ei mänginud ja TTÜ oli siis lihtsalt väga hea päev ja meil sitt päev, apsakaid juhtub, nii juhtus ka Rockil Tallinna Kaleviga, nii, et pole hullu, pakun, et esimene kaotuse puhul oli asi selles, et mehed kogusid vormi ja kokkumängimise oskusi alles
Riias muide mängivad praegu ASK ja Rytas, ning leedukad on avapoolaja võitnud 58-41. Mängu näeb ka Viasati kanalilt LTV World, mis on nr. 50 ja Bruno Sundov mängib endiselt ASKs.
A new fan kirjutas:Riias muide mängivad praegu ASK ja Rytas, ning leedukad on avapoolaja võitnud 58-41. Mängu näeb ka Viasati kanalilt LTV World, mis on nr. 50 ja Bruno Sundov mängib endiselt ASKs.
Ma juba mainisin, et Sundov teeb tänase mängu kaasa, siis lendab ära Zagrebisse