Oi mulle meeldivad targad aruteludgreystone kirjutas:Mõistlik jutt muidugi Merlilt, aga tõstataksin siinkohal siiski 2 küsimust veel.
1) kuidas nii et lippude lehvitajaid pole? fännklubi on ju teil tegelikult Eesti mõistes ikkagi suur, kui need olemas on, siis võiks ikka mõni hakkaja ka olla, kes neid lehvitaks. samas tegelt ega see toru otsa panemine kuhugi kus need nähtavad oleksid tegelt ju ka paha mõte poleks..
2) seoses sama lippude teemaga tundub et kui sa ütlesid, et kui ees lehvitatakse lippe siis tagaolijad vinguvad, arvan et need nn vingujad saavad küll olla ainult mitte fännklubi liikmed ja see kus te pesitsete peaks ju olema FÄNNISEKTOR seega kas mitte teil ei peaks seal olema kõik õigused teha mida tahate?
Tänan.
1. Ok, lehvitajad saaks kokku küll. Aga Suurhallis pole kahjuks kohta kuhu panna lippu et see oleks nähtaval. Koridor kus mehed riietusruumi lähevad on ees " meister on kohal" , sektori taha ette pannes ei paista see välja. Ainuke võimalus oleks teisele korrusele üles panna kus eelmine aasta olid "we belive in you". Kuid seal jällegi võib juhtuda nii, et kuna on siiski majandus surutis ning kellelegi meeldib Kalev nii väga et võtab selle lipu omale . Aga noh tegelt võib sellele teisele korrusele paneku üle mõelda isegi.
2. Kahjuks on fännisektor nii suur et see mahutab ka peale fännide tavainimesi kes ei mõista meid alati. On olnud juhtumeid kus on fännile õlut kaela kallatud. Siis kui fänn on püsti tõusnud ja jäänud seisma siis on taha maha tagasi surutud istuma. Ok, ma olen selline julm bitch et ma ei jätaks asja nii, aga kõik ei ole sellised ning mõni vanem inimene ei aksepteeri seda kui mingi fänn tuleb talle ütlema mida tohib öelda.
3. Oleme vähemalt nii palju suutnud rahvast suurhallis treenida, et kui 5 min enne lõppu püsti jääme seisma siis tagant ei tõuse suurt kisa et istuge maha. Seega on lootust et saame ka lipud ilusti lehvima