Euroleague
Palun Partizan, ära kuku välja! Rohkem ei midagi! http://www-cdn.justin.tv/widgets/jtv_pl ... =sikisport
Viimati muutis Tartust, 14 Jaan 2009, 21:38, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
õnneks tuli ära, see mis kodus jäi nii napilt tulemata (5 korda eksiti viimasel rünnakul) sai nüüd tasa tehtud ja peaksid alagrupist kindlalt edasi olema !!Tartust kirjutas:Palun Partizan, ära kuku välja! Rohkem ei midagi! http://www-cdn.justin.tv/widgets/jtv_pl ... =sikisport
Nüüd peab Zalgiris ka võitma
Jess! Partizan edasi, väga viis. Nüüd ei midagi muud, kui Kamoon Zalgiris. Kes siis siit veel välja kukub muidu xD? Tundub, et Milano võidab kah. Efes vist jääb välja? Masendav võib muidugi olla, et 5 võitu viib edasi, samas kui Barca grupist tundub, et 2 võitu piisab .
Viimati muutis Tartust, 14 Jaan 2009, 22:25, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
Ma usun, et Joventut siiski selle koha ära võtab, kuigi loodaks Alba peale. Zalgiris muidugi meenutab natukene umbes 4 aasta tagust Belgradi Partozani, kus olid enamvähem samad mehed koos, kes praegu on seal, aga nad olid veel noored ja arenevad ning nüüd on nad juba 3 aastat järjest top 16 ja eelmine aasta isegi top 8. Eks vaatame, mis saab.
(Y)
Euroliigas Loositi 16 paremat alagruppidesse.
F-Alagrupp:
Madridi Real
FC Barcelona
Tel Avivi Maccabi
Berliini Albaga
H-Alagrupp:
CSKA
Siena Montepaschi
Istanbuli Fenerbahce Ülker
Zagrebi Cibona
G-Alagrupp:
Malaga Unicaja
Rooma Lottomatica
Ateena Panathinaikos
Belgradi Partizan
E-Alagrupp:
Vitoria Tau Ceramica
Pireuse Olympiakos
AJ Milano
Sopoti Asseco Prokom
F-Alagrupp:
Madridi Real
FC Barcelona
Tel Avivi Maccabi
Berliini Albaga
H-Alagrupp:
CSKA
Siena Montepaschi
Istanbuli Fenerbahce Ülker
Zagrebi Cibona
G-Alagrupp:
Malaga Unicaja
Rooma Lottomatica
Ateena Panathinaikos
Belgradi Partizan
E-Alagrupp:
Vitoria Tau Ceramica
Pireuse Olympiakos
AJ Milano
Sopoti Asseco Prokom
nii avame ka kihlveokontori kohe
Grupp F:
Maccabi on väga teistsugune see hooaeg ei usu, et neil lootust on Madridi ja Barcelona vastu, veel vähem Alba Berliinil..
Barcelona ja Madrid siis edasi
Grupp H
CSKA ja Siena ma arvan.
Eks oma sõna ütleb ka sekka Cibona kindlasti. Ülkerist ei usu nii väga.
Grupp G
Pao ja Unicaja.. Kõige põnevam alagrupp ma eeldan. Eelmine aastal on PAOl vägagi sarnane alagrupp ja 8 hulka ei pääsetud, eks näis kuidas see hooaeg. Loomulikult ei tasu unustada, et ka Roma on tugev ja samuti Partizanide võitlusvaimu..
Grupp E
Tau ja Olympiakos
Prokom ja Milano peaks klass madalam olema ikka nende kõrval.
Grupp F:
Maccabi on väga teistsugune see hooaeg ei usu, et neil lootust on Madridi ja Barcelona vastu, veel vähem Alba Berliinil..
Barcelona ja Madrid siis edasi
Grupp H
CSKA ja Siena ma arvan.
Eks oma sõna ütleb ka sekka Cibona kindlasti. Ülkerist ei usu nii väga.
Grupp G
Pao ja Unicaja.. Kõige põnevam alagrupp ma eeldan. Eelmine aastal on PAOl vägagi sarnane alagrupp ja 8 hulka ei pääsetud, eks näis kuidas see hooaeg. Loomulikult ei tasu unustada, et ka Roma on tugev ja samuti Partizanide võitlusvaimu..
Grupp E
Tau ja Olympiakos
Prokom ja Milano peaks klass madalam olema ikka nende kõrval.