Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
-
- Kasutaja
ma võin õhtul peale mängu öelda, mis mulje johnson mulle jättis.villu123 kirjutas:Pole endal aega mängu vaatama minna aga võib-olla on keegi nii hea ja räägib mis sorti siis see uus vend on ja kas Parmer ikka sama kehv või on paremaks läinud kaitses.
parmer on aga mulle jätnud sellise keskpärase mulje. väga tihti võtab vastu imelikke otsuseid ja saab selle eest ka Maticilt korralikult möliseda, aga kiire on ta küll ja pallikäsitlusel ei ole ka viga minu meelest. ma arvan, et ta vajab veel aega, et Matici nõudmistest täielikult aru saada. murrab tihti alasse, kust meelitab vigu välja, realiseerides ka hea protsendiga vabaviskeid. kolmesed ei ole tal ka just väga halvad, kuigi ei kipu neid eriti viskama.
kaitse kohta nii palju, et minu meelest oleks vaja nii mõnelgi mehel kaitse kallal tööd teha. jalgadest on ta väle, aga käsi kasutab vähe.
see kõik on aga minu arvamus!
väga õigesti ütlesid. iga asja kohta, minu arvamus on sama põhimõtteliselt.felix kirjutas:ma võin õhtul peale mängu öelda, mis mulje johnson mulle jättis.villu123 kirjutas:Pole endal aega mängu vaatama minna aga võib-olla on keegi nii hea ja räägib mis sorti siis see uus vend on ja kas Parmer ikka sama kehv või on paremaks läinud kaitses.
parmer on aga mulle jätnud sellise keskpärase mulje. väga tihti võtab vastu imelikke otsuseid ja saab selle eest ka Maticilt korralikult möliseda, aga kiire on ta küll ja pallikäsitlusel ei ole ka viga minu meelest. ma arvan, et ta vajab veel aega, et Matici nõudmistest täielikult aru saada. murrab tihti alasse, kust meelitab vigu välja, realiseerides ka hea protsendiga vabaviskeid. kolmesed ei ole tal ka just väga halvad, kuigi ei kipu neid eriti viskama.
kaitse kohta nii palju, et minu meelest oleks vaja nii mõnelgi mehel kaitse kallal tööd teha. jalgadest on ta väle, aga käsi kasutab vähe.
see kõik on aga minu arvamus!