Mr. Aff kirjutas:panin teleka kinni, minu poolest võib kogu kalevi meeskond ning kogu balti liiga juhtkond kodukohtunikega mõlemad end põlema panna. kumbki pole ühtki penni väärt
Noo kurat, mis sel vilel nii viga siis on? Mina küll väga ühtki halba sõna ei taha öelda.
Viasat Sport Baltic ka üsna lapsekingades palju vigu graafiliselt poolelt.
Mängupildi juures häirib praegu ainult Linehani puudumine, ei ole võimalik ilma temata agresiivset kaitset mängida, just paar tema steali, mis meeskonna kaasa tõmbaksid on hetkel puudu
Viimati muutis TDK, 23 Jaan 2009, 19:59, muudetud 1 kord kokku.
Pool Kalevi meeskonda, Arbet, Kriisa, Sokk jt, võiks Valtersi vastu välja vahetada.
PS: Kahju et see Viasat Baltic hakkas võõrsilmänge näitama, see pole muud kui puhas negatiivne emotsioon esiteks Kalevi ülikehva mängu tõttu ja teiseks kohtunike vile tõttu, mis on väljaspool Eestitt suht räige. Mina igal juhul vastaspoole kohtunikega Balti Liiga mänge enam põhimõtteliselt ei vaata, sest seal ei anta shanssi, kui eesti meeskond just räigelt üle pole.
Peale selle: teate ikka, et Läti meeskonnas on üks keskpärane välismaalane ainult - Mazutis. Nii et finantskriisis noored lätlased teevad suure hulga leegionäridega varustatud Kalevile ära, mis räägib see Eesti korvpalli kohta - katastroof on liiga pehmelt öeldud.
Viimati muutis Mr. Aff, 23 Jaan 2009, 20:14, muudetud 1 kord kokku.
Commercial timeout on mingi BBLi sitt, paar mängu tagasi panin seda isegi tähele.
Mr. Aff - Mul on sulle üks küsimus, mida sa tahad oma jutuga saavutada ?