Riia ASK-BC Kalev/Cramo [23.jaanuar]
Kaks positiivset asja: Sokk sai enesekindlust loodetavalt ning toimetas päris kenasti, korvi alt mööda panekud muidugi läksid natuke kalliks maksma. Teiseks, Lyde'i kasutati kohati päris hästi. Paari otsustava vilega tehti muidugi liiga, aga kohtunike taha asi siiski ei jäänud: kolmandal veerandil ikkagi otsustati mäng. Arbet vajus ära ning sisse tulles tegi kaks lolli lahendust, aga seda võtmemomentidel. Mäng tegelikult oli ju silmale suht kena vaadata, va kolmas veerandaeg. Aga kõik tasavägised mängud kipuvad viimasel ajal Cramo kahjuks minema....
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Mina loodan ainult ühte, et Kalev pingutab end Final Fouri välja, seal on kohtunikud igast riigist. Tasavägist mängu Lätis ja Leedus võita on suht ulme. Yhe korra see Nevezisega juhtus, tõsi küll. See Triumphile kaotus oli kurb, aga ei otsustand eriti midagi.
Rix kirjutas:Kaks positiivset asja: Sokk sai enesekindlust loodetavalt ning toimetas päris kenasti, korvi alt mööda panekud muidugi läksid natuke kalliks maksma. Teiseks, Lyde'i kasutati kohati päris hästi. Paari otsustava vilega tehti muidugi liiga, aga kohtunike taha asi siiski ei jäänud: kolmandal veerandil ikkagi otsustati mäng. Arbet vajus ära ning sisse tulles tegi kaks lolli lahendust, aga seda võtmemomentidel. Mäng tegelikult oli ju silmale suht kena vaadata, va kolmas veerandaeg. Aga kõik tasavägised mängud kipuvad viimasel ajal Cramo kahjuks minema....
Mängujärgsed intervjuud, läti keeles muidugi:
http://esports.lv/basketbols/seb_bbl/23 ... _favoritem
Pressikonverents:
http://esports.lv/basketbols/seb_bbl/vi ... alev_cramo
http://esports.lv/basketbols/seb_bbl/23 ... _favoritem
Pressikonverents:
http://esports.lv/basketbols/seb_bbl/vi ... alev_cramo
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Aga miks ma ei võiks loota, muidugi ma ei arva et see oleks lihtne, aga ma loodan senikaua kuni pole midagi kindlat veel.Mr. Aff kirjutas:Kas sa tõesti arvad, et Kalev veel siit 2 parema hulka jõuab? 3. või 6. koht, sel pole erilist vahet, oluline on vastane.
marxx762 kirjutas:kui nüüd vaadata BBL-i tabelit ja tulevaid mänge. Ask kohtub zalgirisega(peavad selle kaotama) seejärel kohtutakse siauliai,valmiera,nevezisega-nende üle saadakse suure tõenäosusega võidud, aga veel on neil mäng Baronsiga, meid võib aidata ka Barons kellel hetkel 5 võitu ja 7 kaotust, aga vahepeal peame me alistama Zalgirise ja ka teised (Ventspilsi,Valmiera,Nevezise)
-
- Kasutaja
Krt.Mõni mees ei jäta ka oma jonni.Üle pika aja saadi BBL's kaotus ja sa jahud juba mõõnast.Ma saaks veel aru,kui nädala pärast peaks Valmiera vastu kaotus tulema siis võib selliseid lauseid õhku visata.Ega see ASK s...peadest ei koosne.Puhta koondise mängijad neil seal kõik.Kalevi oma viga,et võitu ära ei võetud.Krt.õppigu lõpuks need vabavisked ära.
Mis seal ikka.Võtame siis mäng korraga ja pärast ole näha,mis turniiritabel näitab.
MINA USUN VEEL!
Mis seal ikka.Võtame siis mäng korraga ja pärast ole näha,mis turniiritabel näitab.
MINA USUN VEEL!
YNWA
Eks nüüd näeb, mis teist saab. Ma ise arvan, et lõpetate ikkagi kohtadel umbes 2-4. Natukene tabelit analüüsides, sai ikka selgeks, et Rocki seis on üsna nutune. Kui homme Baronsilt pähe saadakse, siis läheb raskeks, aga kui saadakse, siis peab see olema väiksem kui -9 vist. Kuna aga Siauliaiga on omavaheline punkti seis suht p*tsis, siis näeb, mis saab.
Viimati muutis Tartust, 24 Jaan 2009, 02:24, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
Umbes samasugune karvane tunne nagu peale eurosarja mängu Frankfurdis... Et rong on selleks korraks siis läinud. Enam ei sõltu kahe parema hulka tulek meist vaid lootma peab ka teiste tulemustele... Ehk siis kui Kalev, Zalgiris, ASK peaks võrdselt võite koguma, loetakse kolmiku omavaheliste mängude korvide vahet. Siit on ASKil ette näidata 18 punktiline võit Zalgirise üle. Tuleb loota, et Zalgiris mängib umbes sama suure eduga ASKi üle ning Kalev võidab piisava vahega Zalgirist. Kõige selle juures on meil mäng veel võõrsil Rytasega.
Krdi kahju ikka eilsest... nagu kordi varemgi pakuti võitu lausa kandikul. Miks ei oleks võinud mängu 7 mehega ASKi vastu kiireks ajada!? Kunagi oli meie trump pikk pink ja ülevälja pressing... Ja vabavisked nagu needus... nii juba aastaid :/
Krdi kahju ikka eilsest... nagu kordi varemgi pakuti võitu lausa kandikul. Miks ei oleks võinud mängu 7 mehega ASKi vastu kiireks ajada!? Kunagi oli meie trump pikk pink ja ülevälja pressing... Ja vabavisked nagu needus... nii juba aastaid :/
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
-
- Kasutaja
Ära alahinda.YO kirjutas:Miks mitte, oleks ju hea lihtne mäng ...muidugi siis kui Kriisa asemel Linehan taga vägesid juhatab.spartaklane kirjutas:Loodan siiralt ,et lõpuks ei kujune selline tabeliseis, kus Kalev/Cramo ja Rock omavahel vastakuti kokku ei läheks.
Teised vastased oleksid kindlasti lihtsamad..
Ja paistab et eesti klubid on ainukesed keda finatskriis ei piina: http://rock.postimees.ee/?id=73106
Viimati muutis Euroliiga, 24 Jaan 2009, 15:43, muudetud 1 kord kokku.