Riia ASK-BC Kalev/Cramo [23.jaanuar]
Millegipärast ei tahaks ka mina esimeses playoff ringis näha kalevi-rocki mängu.YO kirjutas:Miks mitte, oleks ju hea lihtne mäng ...muidugi siis kui Kriisa asemel Linehan taga vägesid juhatab.spartaklane kirjutas:Loodan siiralt ,et lõpuks ei kujune selline tabeliseis, kus Kalev/Cramo ja Rock omavahel vastakuti kokku ei läheks.
Viimati muutis Patrioot, 24 Jaan 2009, 19:27, muudetud 1 kord kokku.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
Postimehele antud intervjuus tunnistab Vucinic, et Pace ja Lyde mängisid haiguse kiuste. Kui see nii oli siis ma arvan küll, et see polnud just hea otsus. Olgugi, et Linehan on haigusega väljas. Mis siis saab kui Linehan ravib oma haiguse välja ja Paceil kui ka Lyde'l lööb haigus tähtsate mängude eel välja?
Eilne mäng ei olnud siis tähtis või? ASK oli põhikonkurent meile kahe hulka pääsemiseksvabakutseline kirjutas:Postimehele antud intervjuus tunnistab Vucinic, et Pace ja Lyde mängisid haiguse kiuste. Kui see nii oli siis ma arvan küll, et see polnud just hea otsus. Olgugi, et Linehan on haigusega väljas. Mis siis saab kui Linehan ravib oma haiguse välja ja Paceil kui ka Lyde'l lööb haigus tähtsate mängude eel välja?
Viimati muutis #18, 24 Jaan 2009, 20:58, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
Ega ma seda ei väidagi, et ei olnud. Lihtsalt ma kahtlen mis edasi saab kui Pace ja Lyde tõbisena edasi mängivad.#18 kirjutas:Eilne mäng ei olnud siis tähtis või? ASK oli põhikonkurent meile kahe hulka pääsemiseksvabakutseline kirjutas:Postimehele antud intervjuus tunnistab Vucinic, et Pace ja Lyde mängisid haiguse kiuste. Kui see nii oli siis ma arvan küll, et see polnud just hea otsus. Olgugi, et Linehan on haigusega väljas. Mis siis saab kui Linehan ravib oma haiguse välja ja Paceil kui ka Lyde'l lööb haigus tähtsate mängude eel välja?
-
- Kasutaja
Aga kas sa seda ei mõtle ,et Pace ja Lyde võivad ju ka terveks saada,sest gripi viirusest ju paranevad kõik,tavaliseltvabakutseline kirjutas:Ega ma seda ei väidagi, et ei olnud. Lihtsalt ma kahtlen mis edasi saab kui Pace ja Lyde tõbisena edasi mängivad.#18 kirjutas:Eilne mäng ei olnud siis tähtis või? ASK oli põhikonkurent meile kahe hulka pääsemiseksvabakutseline kirjutas:Postimehele antud intervjuus tunnistab Vucinic, et Pace ja Lyde mängisid haiguse kiuste. Kui see nii oli siis ma arvan küll, et see polnud just hea otsus. Olgugi, et Linehan on haigusega väljas. Mis siis saab kui Linehan ravib oma haiguse välja ja Paceil kui ka Lyde'l lööb haigus tähtsate mängude eel välja?