Jalgpall
- Kalev4ever
- Kasutaja
-
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
ma arvan, et ma räägin kõigi eest hetkel: Koss pole elu !!!kalevcramo kirjutas:kuhu jääb kalev spordist teisipäeviti korvpalli vaatamine... mis faking korvpalli fännid te olete. peaasi et jalgpalli telekast näidataks :S
Kindlasti on koss nr1 aga on ka muud põnevat telekast vaadata nagu nt. jalgpalli, tennist ja mida kõike veel..
- kalevcramo
- Kasutaja
uumnn tegelikult on küll elu. kui ise sellega tegeleda.
minujaoks igaljuhul on, muidu ma ei oleks lihtsalt korvpalli fänn.
minujaoks igaljuhul on, muidu ma ei oleks lihtsalt korvpalli fänn.
Viimati muutis kalevcramo, 09 Veebr 2009, 20:15, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
kalev spordist näidadakse viimasel ajal igavaid mänge. Ja ültse on see kalev sport sel aastali mõtetukanal seal on muid saateid rohkem kui sporti, nädalas ainult heal juhul viis live ülekannet ja mõni päev pole ültse spordisaateid mingid serjaalid ja ajaloo saated. Oleks need ajaloosaated siis vähemalt seotud mingi spordiga aga ei.
LÕPUKS !Kalev4ever kirjutas:http://sport.err.ee/index.php?0587606
Õige!
Ma arvan, et selliseid mnge pole mõtet näidata kus rock ja kalev 40-50 punniga pärnut ja selliseid võidavad.olmu kirjutas:kalev spordist näidadakse viimasel ajal igavaid mänge. Ja ültse on see kalev sport sel aastali mõtetukanal seal on muid saateid rohkem kui sporti, nädalas ainult heal juhul viis live ülekannet ja mõni päev pole ültse spordisaateid mingid serjaalid ja ajaloo saated. Oleks need ajaloosaated siis vähemalt seotud mingi spordiga aga ei.
jah... väga nõme :S spordi kanal võiks olla hommikus õhtuni täis sporti :S võiksid teha nagu espnil on... kui ei ole parasajgu miungit ülekannet või kordust midap ole varem 6 korda näidatud siis laske spordiuudiseid järjest, tehke pikemad spordi uudised... mingi tunniajalied ja laske neid terveselle aja järjest, kui tekib uus panete uue uudis lõigu juurde vms ja all käib tulemuste riba... see ei tohiks üldse nii raske ka olla...olmu kirjutas:kalev spordist näidadakse viimasel ajal igavaid mänge. Ja ültse on see kalev sport sel aastali mõtetukanal seal on muid saateid rohkem kui sporti, nädalas ainult heal juhul viis live ülekannet ja mõni päev pole ültse spordisaateid mingid serjaalid ja ajaloo saated. Oleks need ajaloosaated siis vähemalt seotud mingi spordiga aga ei.