Lietuvos Rytas - BC Kalev/Cramo [14.veebruar]

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kasutaja avatar
Methodman90
Kasutaja

Postitus Postitas Methodman90 »

Egert kirjutas:terve tänane mäng on siis mul arvutis ka, kui on soovijaid, siis lasen netti üles kui vaja.
et äkkki paneks siis kuskile??
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

Methodman90 kirjutas:
Egert kirjutas:terve tänane mäng on siis mul arvutis ka, kui on soovijaid, siis lasen netti üles kui vaja.
et äkkki paneks siis kuskile??
mõne päeva pärast saab torrentiga üles ;)
parimad hetked ka varsti YouTube-s
Viimati muutis Egert, 15 Veebr 2009, 15:31, muudetud 1 kord kokku.
Tartust
Kasutaja

Postitus Postitas Tartust »

Rytasest lahkus see Serblasest tagamees kah. Lisaks sellele, on minu arvates siiski meie (Rocki) võit RytaSE üle suurem saavutus, kui teie oma Zalgirise üle (siis oli Rytas täie koosseisuga), aga minule teeks hea meelt mõlema Eesti klubi edu, niiet kahju, et ära anti.
(Y)
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

KalevForever
Kasutaja

Postitus Postitas KalevForever »

Tartust kirjutas:Rytasest lahkus see Serblasest tagamees kah. Lisaks sellele, on minu arvates siiski meie (Rocki) võit RytaSE üle suurem saavutus, kui teie oma Zalgirise üle (siis oli Rytas täie koosseisuga), aga minule teeks hea meelt mõlema Eesti klubi edu, niiet kahju, et ära anti.
Õnnex selles foorumis Rocki fännide arvamus kedagi ei koti.
hendrik
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas hendrik »

KalevForever kirjutas:
Tartust kirjutas:Rytasest lahkus see Serblasest tagamees kah. Lisaks sellele, on minu arvates siiski meie (Rocki) võit RytaSE üle suurem saavutus, kui teie oma Zalgirise üle (siis oli Rytas täie koosseisuga), aga minule teeks hea meelt mõlema Eesti klubi edu, niiet kahju, et ära anti.
Õnnex selles foorumis Rocki fännide arvamus kedagi ei koti.
Ega ei viitsi jah nende ila koguaeg kuulata!
Optimist #1
Kasutaja

Postitus Postitas Optimist #1 »

Teie võit Rytase üle võis küll suurem saavutus olla, kui meie võit Žalgrise üle, kuid muu hooaeg oleme teid peksnud paremalt ja vasakult teiste saavutustega. Kumb meeskond on hetkel kinni Balti liiga põhiturniiri teisest kohast ja võimalusest tuua Final Four Eestisse?

Andke andeks aga teie debiilne vigin Kalevi foorumis peale valusat kaotust ei vääri muud kui meelde tuletamist, et enne koristage oma õu ära ja siis tulge meie omale kepslema. Mida ***** te ootate peale sellist kaotust? Fännid säilitavad kainet meelt ja raputavad omale tuhka pähe? Kui teile ei meeldi, et siin avaldatakse pisut erapoolikut arvamust, siis minge ja kommenteerige postimehes või delfis edasi ja olge happy'd. Või kolige Rocki üliaktiivsesse foorumisse.

Tänud.
hendrik
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas hendrik »

Optimist #1 kirjutas:Teie võit Rytase üle võis küll suurem saavutus olla, kui meie võit Žalgrise üle, kuid muu hooaeg oleme teid peksnud paremalt ja vasakult teiste saavutustega. Kumb meeskond on hetkel kinni Balti liiga põhiturniiri teisest kohast ja võimalusest tuua Final Four Eestisse?

Andke andeks aga teie debiilne vigin Kalevi foorumis peale valusat kaotust ei vääri muud kui meelde tuletamist, et enne koristage oma õu ära ja siis tulge meie omale kepslema. Mida ***** te ootate peale sellist kaotust? Fännid säilitavad kainet meelt ja raputavad omale tuhka pähe? Kui teile ei meeldi, et siin avaldatakse pisut erapoolikut arvamust, siis minge ja kommenteerige postimehes või delfis edasi ja olge happy'd. Või kolige Rocki üliaktiivsesse foorumisse.

Tänud.
õige jutt ;)
Ruutu
Kasutaja

Postitus Postitas Ruutu »

Hea töö hendrik :) Aga mina jällegi ei nõustu Optimist #1 arvamusega. Foorumid on kogu maailmas kõikidele avatud, tavaliselt on vaja siiski registreeruda. Kuid sellist jama pole küll kuulnud, et erineva maailmavaatega või teise mõtlemisega inimesed ei tohiks kommenteerida. Eriti veel kui Rocki fännid on end ilusti üleval pidanud ja räägivad teemast. Kas nüüd hakatakse keelama neil, kes on Rocki fännid, siin kommenteerimise? Ma ei saa üldse aru, kust tulevad need mõtted koguaeg midagi keelata, kui kõik on korras?
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

Ruutu kirjutas:Hea töö hendrik :) Aga mina jällegi ei nõustu Optimist #1 arvamusega. Foorumid on kogu maailmas kõikidele avatud, tavaliselt on vaja siiski registreeruda. Kuid sellist jama pole küll kuulnud, et erineva maailmavaatega või teise mõtlemisega inimesed ei tohiks kommenteerida. Eriti veel kui Rocki fännid on end ilusti üleval pidanud ja räägivad teemast. Kas nüüd hakatakse keelama neil, kes on Rocki fännid, siin kommenteerimise? Ma ei saa üldse aru, kust tulevad need mõtted koguaeg midagi keelata, kui kõik on korras?
Ruutu see pole kahjuks tavailne foorum :)

See on BC Kalev/Cramo foorum :) Siin asuvad kalevi fännid, kellele meeldib see tiim ja kes ka vahest seda ülehaibivad ja kes ei viitsi koguaeg iba kuulata, kuidas nende põhikonkurent neist üle on !

Seega ma ütleks, et siin pole päris sõnavabdus
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja

Postitus Postitas Rix »

Siis pole mõtet rääkida ka siinsest kui parimast korvpallialasest ja seda kajastavast foorumist Eestis. Nišivärki võib Rocki eeskujul ju teha. Kuni keegi roppusi pilduma ei hakka ja sõimama ei kipu, ma küll ei näe, miks peaks hakkama kustukummi ja bänne jagama. Rohkem tolerantsi on vaja, mõlemal poolel. Ja vähem tiinekate plõksimist teemal "mul ja meil on suuremad kui sul ja teil".
Viimati muutis Rix, 15 Veebr 2009, 21:06, muudetud 1 kord kokku.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Optimist #1
Kasutaja

Postitus Postitas Optimist #1 »

Eiei, ma ei räägi keelamisest. Ma räägin suhtumisest:

"Ma sülitan sulle näkku, kui su lemmikmeeskond on pähe saanud ja ootan nüüd võrdset suhtumist, et mulle ei tohi midagi vastu ütelda, muidu oled Eesti kossu vastane jms."

Debiilsus, kas sa ei leia? Kui nad tulevad mögisema, siis peavad aru saama, et saavad samasuguse vastuse osaliseks. That's life.
Kasutaja avatar
TDK
Kasutaja

Postitus Postitas TDK »

Täielikult Optimistiga nõus, keegi ei olegi rääkinud keelamisest, seda ei saaks ega tohiks teha, kuid suhtumist ja vähegi respekti võiks siiski olla kui Rocki fänn kirjutab Kalevi foorumis.
Kui Rocki fänn tuleb täiesit tühjast kohast ja ütleb, et tegelikult on nende saavutus ikka suurem ja parem ja rohkem märkimist väärt, siis tekib küsimus : aga keda see huvitab ?
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Näha on, et paljusid huvitab, sest näost punased on juba mitmed postitajad. Ma ei kujuta ette, mida keegi internetifoorumis mulle ütlema peaks, et ma närvi läheks. Need mõned Tartu poolehoidjad on ennast minu silmis kordi paremini üleval pidanud, kui Kalevi fännid. Pisut mõtlemisainet.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja

Postitus Postitas zero0 »

Alan kirjutas:Näha on, et paljusid huvitab, sest näost punased on juba mitmed postitajad. Ma ei kujuta ette, mida keegi internetifoorumis mulle ütlema peaks, et ma närvi läheks. Need mõned Tartu poolehoidjad on ennast minu silmis kordi paremini üleval pidanud, kui Kalevi fännid. Pisut mõtlemisainet.
!!!
Suletud