Balti liiga 2007/08
Mis seal naljakat on?greystone kirjutas:BCklv Eesmärgid hooajaks 2007/2008
Võita Eesti Karikas
Võita Eesti korvpalli meistritiitel
Jõuda Balti Liigas kuue parima hulka
Jääda püsima ULEB Cupi võistlussarja
selline küss, et kas see kuradi kuue parima hulka jõudmine on nali või?? see ka kõva eesmärk, mida me kindlalt juba mullu saavutasime, ehk on tegu veaga bckalev.ee kodukal?
Kuues koht Balti liigas on hea saavutus, muidugi meeldiks mulle näha Kalevit final fouris, aga vaata, mis klubid seal vastas on
-
- Kasutaja
Eesmärgid tulex muidugi kõrgexseada...aga...Final fouri jõudmine on ikka väga ebatõenäoline ja eneseyletus vaadates koosseise#18 kirjutas:Mis seal naljakat on?greystone kirjutas:BCklv Eesmärgid hooajaks 2007/2008
Võita Eesti Karikas
selline küss, et kas see kuradi kuue parima hulka jõudmine on nali või?? see ka kõva eesmärk, mida me kindlalt juba mullu saavutasime, ehk on tegu veaga bckalev.ee kodukal?
Kuues koht Balti liigas on hea saavutus, muidugi meeldiks mulle näha Kalevit final fouris, aga vaata, mis klubid seal vastas on
-
- Kasutaja
Me oleks mullu peaaegu final fouri jõudnud, ja mul on selgelt meeles, et mullu oli eesmärgiks final fouri jõudmine, siis kuidas nüüd eesmärgid siis väiksemaks muutuvad=?#18 kirjutas:Mis seal naljakat on?greystone kirjutas:BCklv Eesmärgid hooajaks 2007/2008
Võita Eesti Karikas
Kuue hulka jõudmise eesmärk on küll nalja väärt, liigas ju vaid 10 võistkonda millest 2 nõrgemad. Tekib küsimus, et mis on võistkonna arenemise eesmärk, kas sportlikud tulemused või noormängijatesse panustamine, sest hetkel ei tundu kumbki variant sobiv. Masendav on seis, usk Maticisse ning võistkonna juhtorganitesse on nulli lähedane. Usun vaid meie enda vähestest rahvuskaaslastest palluritesse.
Tahaks loota, et seis läheb paremaks!
Tahaks loota, et seis läheb paremaks!
-
- Kasutaja