Mm ma ei usu, et see aasta Partizan PAOst jagu saab. Vahegrupis on PAO ikka võimsat minekut näidanud ja Kreeka karikafinaalis näiteks vajutasid ka Olympiakosele ära suht normilt. Seega ma arvan, et CSKA kõrval on PAO üldse üks peafavoriite liiga võitmiseks tänavu.
sry double eest..kas olympiakose kodumängudel on alati nii, et pmst mingit kaasaelamist polegi, rahvas vait nii rünnakul kui kaitses ja vahel kuuleb harva plaksuatmist, kui oma mehed korvi viskavad? Vaatan juhuslikult siis olympiakose ja prokomi mängu, muidu hästi mängib Olympiakos aga jah, kaasaelamine...isegi Eesti teeb silmad Kreeka tipule ette peab mainima, selles mängus vähemalt. :/
greystone kirjutas:sry double eest..kas olympiakose kodumängudel on alati nii, et pmst mingit kaasaelamist polegi, rahvas vait nii rünnakul kui kaitses ja vahel kuuleb harva plaksuatmist, kui oma mehed korvi viskavad? Vaatan juhuslikult siis olympiakose ja prokomi mängu, muidu hästi mängib Olympiakos aga jah, kaasaelamine...isegi Eesti teeb silmad Kreeka tipule ette peab mainima, selles mängus vähemalt. :/
see pole kindlasti nii !! Ise olen päris palju Olympiakose kodumänge vaadanud ja alati on kõva kaasaelamine käinud. Ju siis vastane on nii nõrk, et fännid võtavad ka pool vabalt
Aga Prokomi eest käis väljakul see Ventspilsi täht Brazelton.
njh võimalik, aga soovitan korra ka tänast mängu vaadata, müstika..täielik haudvaikus platsil lihtsalt koguaeg. Ainul kodumeeskonna korvi puhul hakkab korraks mingi muusika mängima vms xd
Tartust kirjutas:Partizani mäng on nagu laulupidu-võimas. Mängul on ei rohkem ega vähem, kui 22567 inimest.
..Partizani mängu publiku rekordist: http://www.euroleague.net/item/45551 ...Väga muljetavaldav.See võib isegi oma mängijatel jalad nõrgaks võtta,rääkmata veel vastas meeskonnast.