BC Kalev/Cramo-Nevezis[27.Veebruar]
- Kalev4ever
- Kasutaja
Noo lohutagem end sellega, et Nevežisega enam Kalev ei mängi ja ka järgmisel hooajal mitte Järgmine hooaeg madistatakse arvatavasti Sakalaiga või VEF-iga.
Aga Ventspilsi vastu ei saa sellist praaki mängu sisse lasta! Ventspils on tsipa kõrgema tasemega meeskond, kui Nevežis ja nemad karistavad ära.
Aga kokkuvõttes ikkagi tore, et Kalev võitis ja homme kõik Rockile pöialt hoidma
Aga Ventspilsi vastu ei saa sellist praaki mängu sisse lasta! Ventspils on tsipa kõrgema tasemega meeskond, kui Nevežis ja nemad karistavad ära.
Aga kokkuvõttes ikkagi tore, et Kalev võitis ja homme kõik Rockile pöialt hoidma
Viimati muutis Kalev4ever, 27 Veebr 2009, 21:00, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
Kommenteeriks kahte asja, nimelt:
1) Kui tugevate mängudega on pikem paus, siis see uinutab mehi, sel hetkel kui oli järjest kogu aeg tugevad mängud oli Kalev heas hoos, mehed saavutasid tippovormi, praegu on mingi mõttetu patsutamine kuradi Kuremaade ja Vask-Narvadega ja täna mehed ei osanud kohe üldse mängida.
2) Kohtuniketöö muutub ikka üha rohkem naeruväärsemaks, see Foxi ebasportlik + 2-3 asja veel, see meenutas hiljutist Sunsi-Bostoni mängu, ühesõnaga jubeee.
1) Kui tugevate mängudega on pikem paus, siis see uinutab mehi, sel hetkel kui oli järjest kogu aeg tugevad mängud oli Kalev heas hoos, mehed saavutasid tippovormi, praegu on mingi mõttetu patsutamine kuradi Kuremaade ja Vask-Narvadega ja täna mehed ei osanud kohe üldse mängida.
2) Kohtuniketöö muutub ikka üha rohkem naeruväärsemaks, see Foxi ebasportlik + 2-3 asja veel, see meenutas hiljutist Sunsi-Bostoni mängu, ühesõnaga jubeee.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Need 2-3 asja vb olid jah naeruväärsed, aga Foxi ebasportliku vea üle pole mitte midagi öelda! Välja teenitud viga oli see tema poolt.
Ta tõukas ju Dabkuse kohtunikule otsa, hea et niigi läks.
Pärast võitu on hea meenutada seda olukorda igatahes
Kuidas Dabkus kohtunikule otsa lendas.
Sõber ja Kruus on hea duo mängu kommenteerimises!
"Ega Foxil vahet ei ole, jalad on sama suured, kui käed, et käigu kasvõi käte peal!" -
Ta tõukas ju Dabkuse kohtunikule otsa, hea et niigi läks.
Pärast võitu on hea meenutada seda olukorda igatahes
Kuidas Dabkus kohtunikule otsa lendas.
Sõber ja Kruus on hea duo mängu kommenteerimises!
"Ega Foxil vahet ei ole, jalad on sama suured, kui käed, et käigu kasvõi käte peal!" -
Fear the prophet!
Kusjuures ka mina ei vinguks selle kohtuniketöö kohapealt. Minu arvates oli väga normaalne vile. Mis kuradi vilet sa ootad siis? Võrreldes näiteks vilega Rocki ja Valmiera viimasest mängust, siis sellist vilet ma unistanud olekski. Te ei saa oodata, et kohtunik oleks terve mängu niiöelda veatu (ehk siis ei tee ühtki kahtlast otsust).TDK kirjutas:Kommenteeriks kahte asja, nimelt:
Viimati muutis Tartust, 28 Veebr 2009, 09:47, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
Ma ei ootanudki mingit supervilet, sest leedu passiga politseinik Suslov lihtsalt ei oska vilistada aga eksimusi oli täna lubamatult palju, kuigi muidugi jäeti ka palju vastu käsi peksmisi võtmata, aga Foxi ebasportliku kohta veel, Fox pani käed palli peale ja tiris Dabkuse alla, jalad maha saanud Dabkus viskas ennast ise kõhuli ja kogemata kohtunikule otsa, seda väljendas ka see, et peale seda polnud Dabkusel mitte midagi Foxile öelda, vaid mees kõndis lihtsalt vabaviske joone juurde, tahad väita, et kui Fox oleks teda selgelt niimoodi tõuganud poleks mees pinda läinud ?Tartust kirjutas:Kusjuures ka mina ei vinguks selle kohtuniketöö kohapealt. Minu arvates oli väga normaalne vile. Mis kuradi vilet sa ootad siis? Võrreldes näiteks vilega Rocki ja Valmiera viimasest mängust, siis sellist vilet ma unistanud olekski. Te ei saa oodata, et kohtunik oleks terve mängu niiöelda veatu (ehk siis ei tee ühtki kahtlast otsust).TDK kirjutas:Kommenteeriks kahte asja, nimelt: