Balti liiga 2008/09
no ma arvan et see käiks leedukate uhkuse vastu kui nende lipulaevad(olgugi et ühe laeva kere üsnagi auklikuks muutunud hooajaga)ei jõuaks mõlemad final fouri ja olgem ausad kokkuleppe mänge on ikka suht raske avastada kah.rytasel pole ju midagi kaotada ja zalgirisel oleks ellujäämiseks vaja väga häid tulemusi- siis ehk oleks neil praeguses olukorras lihtsam järgmiseks hooajaks raha leida
Ega seal polegi mitte s*ttagi avastada ju. Rytas annaks lihtsalt pingimeestele võimaluse ja põhimeestele puhkust. Muide, Rytasele palju õnne eurocupi vahegrupist edasijõudmise puhul.nwo kirjutas:no ma arvan et see käiks leedukate uhkuse vastu kui nende lipulaevad(olgugi et ühe laeva kere üsnagi auklikuks muutunud hooajaga)ei jõuaks mõlemad final fouri ja olgem ausad kokkuleppe mänge on ikka suht raske avastada kah.rytasel pole ju midagi kaotada ja zalgirisel oleks ellujäämiseks vaja väga häid tulemusi- siis ehk oleks neil praeguses olukorras lihtsam järgmiseks hooajaks raha leida
(Y)
-
- Kasutaja
Krt mai saa aru kustkohast saab keegi üldse võtta nii ajuvaba mõtte, et suurte korvpallitraditsioonidega Leedus ,kus Zalgrise ja Rytase vahel on äärmiselt suur konkurents alati olnud toimub mingi kokkuleppemäng!?Võimalik ,et Rytas läheb seda mängu mängima nõrgendatu koosseisus,et põhimeestele puhkust anda(mis on sammuti vähetõenäoline).Aga et Rytas kaotaks meelega Žalgrisele et nende suurim konkurent parema koha saax...täiesti ajuvaba.
...Täna oli Siauliai vastu puhanud Eidson põhiskooria 27p.Peaksid vist olenemata viimase mängu tulemusest ikkagi grupi esimeseks jääma.Nii,et tont teab,mis mehi kus mängitakse.Tartust kirjutas:...Rytas annaks lihtsalt pingimeestele võimaluse ja põhimeestele puhkust. Muide, Rytasele palju õnne eurocupi vahegrupist edasijõudmise puhul.
edit:Kiirustasin ennem.Viimane mäng Bilbao vastu on võõrsil.Võit annab esikoha grupis ja -3p.kaotus jätab teiseks.
Viimati muutis Alex, 04 Mär 2009, 00:05, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
Ei ole ajuvaba. Asjal on loogiline seletus. Esiteks- veri on paksem kui vesi- kui Rytas lasi Siauliail võita tähendas see seda, et Siauliai läheb suure tõenäosusega kokku ASK-iga, kelle tase on ikkagi kõvasti kukkunud, mitte Zalgirisega. Kui veel kaotada Zalgirisele tähendaks see kokkuvõttes praktiliselt Leedule kolme kohta Final Fouris pluss Final Fouri toimumiskohana Rytasele kodusaali, mitte Tallinnat. Nii et kui Kalev peaks isegi finaali saama, siis Vilniuses võita on tõenäosus kordades oluliselt väiksem kui kodus Tallinnas.KalevForever kirjutas:Krt mai saa aru kustkohast saab keegi üldse võtta nii ajuvaba mõtte, et suurte korvpallitraditsioonidega Leedus ,kus Zalgrise ja Rytase vahel on äärmiselt suur konkurents alati olnud toimub mingi kokkuleppemäng!?Võimalik ,et Rytas läheb seda mängu mängima nõrgendatu koosseisus,et põhimeestele puhkust anda(mis on sammuti vähetõenäoline).Aga et Rytas kaotaks meelega Žalgrisele et nende suurim konkurent parema koha saax...täiesti ajuvaba.
Seega traditsioonidega ei ole siin midagi pistmist, asi on puhtas isiklikus kasus Rytase jaoks.
Kuigi tahaks loota, et ma eksin.
Kogu asi ongi koduväljakus. Rytasel pole eriti vahet mis toimub esikuuiku lõpus(Siualiai, Rocki ja teistega) neil on tähtis mängida finaalturniir kodus. Ja ei saa kindlasti üelda, et Zalgiris oleks neile parem finaalivastane, kui Kalev. Kuid pigem nende vaatevinklist on parem mängida kodus Zalgirisega, kui Tallinnas Kaleviga. Mind lihtsalt huvitab, kas Rytas nende äraantud mängude eest karistada ei saa?
Kui nad ikka Zalgirisele kaotavad, mida ma ise küll usun.
Viimati muutis A new fan, 04 Mär 2009, 16:12, muudetud 1 kord kokku.
BBL
-
- Kasutaja
Süüdista kedagi mängude äraandmises siis kui see mäng vähemalt ära on olnud...A new fan kirjutas:Kogu asi ongi koduväljakus. Rytasel pole eriti vahet mis toimub esikuuiku lõpus(Siualiai, Rocki ja teistega) neil on tähtis mängida finaalturniir kodus. Ja ei saa kindlasti üelda, et Zalgiris oleks neile parem finaalivastane, kui Kalev. Kuid pigem nende vaatevinklist on parem mängida kodus Zalgirisega, kui Tallinnas Kaleviga. Mind lihtsalt huvitab, kas Rytas nende äraantud mängude eest karistada ei saa?