Tsinn oli Foxile palliga vastu selga visanud, mees kammib vist ikka selle klubides pidutsemisega ära, eile oli ju reede ka
Igal juhul, saime KMLis ka nüüd ühe võidu neilt ikka kätte ja selle üle hea meel
83:80 mäng Kalevile siis!
Talts pani 4 koppa!
Ma ei jälginud tervet mängu, kellele Rait muidu kopa pani?
Mees mängis väga hästi ja loodaks, et nüüd hoog ei rauge ja teda usaldatakse ikka sama hästi edasi
Kalev4ever kirjutas:83:80 mäng Kalevile siis!
Talts pani 4 koppa!
Ma ei jälginud tervet mängu, kellele Rait muidu kopa pani?
Mees mängis väga hästi ja loodaks, et nüüd hoog ei rauge ja teda usaldatakse ikka sama hästi edasi
BigMac kirjutas:Oskaril pole motivatsiooni enam videosi teha ! :/
mina teen videosid,mul on võimalik saada high quality maerjali, youtubes on ka minu tehtud erinevate mängude highlights, õhtul salvestan spordiuudised, äkki saab selle keerlese kopa sealt siis.
Viimati muutis Egert, 07 Mär 2009, 18:49, muudetud 1 kord kokku.
TDK kirjutas:Tsinn oli Foxile palliga vastu selga visanud, mees kammib vist ikka selle klubides pidutsemisega ära, eile oli ju reede ka
Igal juhul, saime KMLis ka nüüd ühe võidu neilt ikka kätte ja selle üle hea meel
Väga loodan, et keegi jätkab sealt, kus Oskar pooleli jäi (kui ta tõesti enam ei tee neid eriti).
Et hooaja lõpus highlights ning eraldi igast mängijast.
TDK kirjutas:Tsinn oli Foxile palliga vastu selga visanud, mees kammib vist ikka selle klubides pidutsemisega ära, eile oli ju reede ka
kui mängu pole näinud, siis hoia mokk maas
Vahet pole, et ma tänast mängu ei näinud, aga Tujutseja-Tsinn jääb ikka iseendaks
kui mängu pole näinud, siis hoia mokk maas
No kuule nii ülbelt ei pea ka kohe ütlema ,et hoia mokk maas. Proovime ikka viisakust säilitada
Viimati muutis Raudsepp, 07 Mär 2009, 20:42, muudetud 1 kord kokku.