Ta on niivähe mänguaeg saanud Visnapuult, Kerde lasi teda ikka rohkem mängutada.zero0 kirjutas:Tein on ja jääb Rocki meeskonnahingeks. Ta kerkib just otsustavateks mängudeks esile. Usun, et ka kolmapäeval teda on tavapärasest rohkem näha. Ärgem unustuage seda eelmise hooaja 4. mängu Meistriliigas!
BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [28.märts](2. play-off mäng)
- Kalev4ever
- Kasutaja
http://sport.err.ee/index.php?0590233
ETV2 kannab siis mängu üle ja hoopiski 18:45! (ehk siis 5 minutit mula ja 18:50 algab mäng jah! )
ETV2 kannab siis mängu üle ja hoopiski 18:45! (ehk siis 5 minutit mula ja 18:50 algab mäng jah! )
Viimati muutis Kalev4ever, 30 Mär 2009, 16:43, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
täitsa õige tähelepanek. tunnistan et olin ise ka pilvedes. mis kell kolmapäeval mäng on? kas kell 8?HD2 kirjutas:kuulge rahunege maha. Kalev ju see aasta ka saanud Rockilt korraliku sauna. Nende meeskondade vahe ei ole nii suur. Mõnipäev lihtsalt ei õnnestu kõik. Kui kalev mängib oma maksimumi välja, siis ta on tõesti Rockist parem, aga mitte mingi 30 punniga. Nii, et tulge pilvede pealt tagasi.
- Kalev4ever
- Kasutaja
-
- Kasutaja
Seda kutsutakse metafoorseks väljendiks.Egert kirjutas:Nagu nägite, oli eelmine kord rocki fännidel kaasas plakat kirjaga: Rock suru Cramo vasta muru!, siis ma mõtlesin, et nad võivad siis juba sinna jalgpalli mängule minna, sest ega saku suurhallist nad mitte mingit muru ei leia. Ma ei saanud nagu nende poindist aru seal.