BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock [1.aprill] (3. play-off mäng)
Esimese mängu statistika:
Kalev 70 - 76 Rock
(15-26;19-13;18-22;18-15)
Teise mängu statistika:
Rock 56 - 84 Kalev
(14-20;9-29;21-17;18-12)
TV:ETV2 algusega 18.45
Internet: www.bbl.net/netcasting
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kahe suure, BC Kalev/Cramo ja TÜ/Rock'i Balti liiga otsustava duelli eel arutleme TV4 otsestuudios korvpallitreenerite keeruliste, kohati galantsete ning absurdsete, vahel hiilgavate ja vahel arusaamatute mõttekäikude üle. Kuidas hindavad üht või teist momenti erinevate generatsioonide treenerid. Stuudios on oma ala eksperdid – Jaak Salumets, Aivar Kuusmaa, Jaanus Liivak. Otsestuudiot juhib Ivar Jurtšenko.
Televaatajatel on võimalus vestlusse sekkuda. Helistage otsesaate ajal numbrile 6 88 66 79 ja edastage oma küsimus.
Otsestuudio aktuaalsetel teemadel TV4 eetris teisipäeval, 31.märtsil, algusega kell 21.30.
Televaatajatel on võimalus vestlusse sekkuda. Helistage otsesaate ajal numbrile 6 88 66 79 ja edastage oma küsimus.
Otsestuudio aktuaalsetel teemadel TV4 eetris teisipäeval, 31.märtsil, algusega kell 21.30.
a, nojah. aga ma arvan et mingi 10 minti peale algust ehk ikka lastakse.#7 kirjutas:ei, no ma lasen sõbral kohta hoida, aga kui sisse ei saa siis ei ole väga mõtet ju.Egert kirjutas:Ma arvan kui sa tuled peale mängu algust, siis seal enam kohti polegi.#7 kirjutas:Kas keegi teab kui kaua peale mängu algust veel saali lastakse ?
Tule kuna tahad, keegi ei hakka kätt ette panema. Ega see ei ole nii, et teatud kellaajal väravad sulguvad ja jäävadki suletuks järgmise mänguni. Kõik võivad tulla ja minna sel hetkel, kui neile meeldib. Põhiline, et kohale tuled#7 kirjutas:Kas keegi teab kui kaua peale mängu algust veel saali lastakse ?
Viimati muutis Ruutu, 31 Mär 2009, 20:47, muudetud 1 kord kokku.
Vaatasin. Täitsa huvitav oli arvamusi kuulata, võiks tihemini olla selliseid saateid.marxx762 kirjutas:Paljud vaatsid TV4-st seda korvpalli saadet? Mulle meeldis väga ja oli väga huvitav, Lõpp küsimus "Kes homme võidab?" vastasid nii Salumets,Liivak kui ka Kuusma, et Kalev, kuigi nägid ka pisikest Rocki võimalust.
ETV klipp homsest mängust:
http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=7661
http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=7661
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Iganädal võiks selline saade olla.Igal nädalal erinevad inimesed.Ja saade võiks natuke pikem ka olla kuna küsimusi nii palju.Keegi siit foorumist küsis ka midagi ?:)Madis kirjutas:Vaatasin. Täitsa huvitav oli arvamusi kuulata, võiks tihemini olla selliseid saateid.marxx762 kirjutas:Paljud vaatsid TV4-st seda korvpalli saadet? Mulle meeldis väga ja oli väga huvitav, Lõpp küsimus "Kes homme võidab?" vastasid nii Salumets,Liivak kui ka Kuusma, et Kalev, kuigi nägid ka pisikest Rocki võimalust.