Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
hm

Postitus Postitas hm »

Oskar8 kirjutas:johnson jah parem kui parmer. ja Parmeri kohta tean öelda veel niipalju et Ventspils(kellega me yritame siis samal tasemel olla.) saatis sama mehe Parmeri minema sest ei vastanud tema tasemele ja siis saadi parmeri asemele selline mees nagu shanon
mis põhjal sa järeldad, et johnson parem on? oled johnsonit kuskil varem mängimas näinud?
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

Mul on ,aga hoopis niisugune tunne ,et siis kui Vladimir Vuksanovicil vigastus ravitud saab tuleb mees uuesti Kalevisse muidu tsentritest on vaba üks väga heal tasemel Serblane Radko Varda. Ja muidugi kui need mehed tulevad tuleb kindlasti see mõttetu Jokic koju saata.
Viimati muutis gasol2, 14 Okt 2007, 22:07, muudetud 1 kord kokku.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

jah Radko Varda on tõesti vaba kui uskuda eurobasketit kuid tekib küsimus ,miks ta vaba on, kui on hea tsenter ,siis vaevalt ,et mõni klubi temast huvitatud poleks ja tõenäosus ,et kui see mees mängis ju eelmine hooaeg Real Madridis siis ei usu ,et suudaksime talle niipalju maksta kuid eks näis,igaljuhul ootaks juba kedagi tsentri kohale ,sest on väga ebatõenäoline ,et see praegune seltskond homme Riia ASK vastu saaks
greystone
Kasutaja
Postitusi: 1914
Liitunud: 11 Nov 2006, 13:28

Postitus Postitas greystone »

sihuke küss, et kas sel hooajal balti liiga mänge üldse kalevi spordihallis ei peeta?

loll küss vb, aga olen tähele pand, et Kalevi hallis on alati nn teine õhkkond, fännidest oleks seal nagu rohkem kasu, seal läheb meil nagu alati paremini, Sakus oleme tihti ebaõnnestunud :)
Kalev
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 13 Nov 2006, 17:47
Asukoht: Tallinn, Nõmme

Postitus Postitas Kalev »

spartaklane kirjutas:jah Radko Varda on tõesti vaba kui uskuda eurobasketit kuid tekib küsimus ,miks ta vaba on, kui on hea tsenter ,siis vaevalt ,et mõni klubi temast huvitatud poleks ja tõenäosus ,et kui see mees mängis ju eelmine hooaeg Real Madridis siis ei usu ,et suudaksime talle niipalju maksta kuid eks näis,igaljuhul ootaks juba kedagi tsentri kohale ,sest on väga ebatõenäoline ,et see praegune seltskond homme Riia ASK vastu saaks
Kuule sa võiksid natuke meeskonda uskuda, mitte ainult pläkutada, et pole meil seda ega teist. Kui pole siis pole, Kalev on ikkagi parim! :D
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

Kalevisse usun ma alati kuid vahel tuleb olla ka realist kui vaadata koosseise kellega Riia ASK siia tuleb ja millise fooni pealt ja kellega me neile vastu läheme, ja teades meie nõrki külgi need on kaugvisked mis on viimased mängud olnud 20protsendi ligi ja lauavõitlus kus oleme selgelt alla jäänud,siis ehk ütleksite mõningad elemendid millega me võiksime Riia ASKd üllatada ja asi pole siin selles mida meil ei ole,jutt käib konkreetselt hommsest mängust
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja
Postitusi: 1019
Liitunud: 24 Nov 2006, 12:46

Postitus Postitas Demarr »

See selleks. Kalevi management uurib siis teadupärast Balkani mängijateturgu. Kaks Sloveenia hiiglast lahkusid sel nädalal oma koduklubide juurest erinevatel põhjustel. Smiljan Pavlic (210-F/C-80) (http://www.youtube.com/watch?v=CDRjPddlTDQ) lahkus Banvitsporist meeskonna halva finantsseisu pärast. Aadria liigas viskas mees keskmiselt 12.0 punkti ja võttis maha 6.5 lauda.
Teine mängija oleks Hasan Rizvic (212-C-84), kes mängis Kalevi ULEB Cup konkurendi Slaski ridades. Sealt lahkus ta sellepärast, et polnud oma rolliga rahul. Rizvicil on olemas ka Euroliiga kogemus.

Mina soovitaksin Kalevi managemendil oma pilgud nende mängijate peale suunata. Lauda suudavad mõlemad võtta.
Kui ühe neist saaks oleks väga pro. Nad ei tohiks nii kallid olla, et meie hammas nende peale ei hakka.


EDIT: Pavic sõlmis leping AEK meeskonnaga.
Viimati muutis Demarr, 18 Okt 2007, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
gametime
Kasutaja
Postitusi: 465
Liitunud: 12 Mai 2007, 20:53

Postitus Postitas gametime »

Demarr, hea töö!
karel
Kasutaja
Postitusi: 42
Liitunud: 06 Apr 2007, 10:56
Asukoht: Kuressaare/Tallinn

Postitus Postitas karel »

jap:D väga hea töö:D
mänedzeri annet on:P
tanel
Kasutaja
Postitusi: 203
Liitunud: 02 Apr 2007, 10:13

Postitus Postitas tanel »

kusjuures see on jah mystika, et mis nende kaugvisetega toimub. Kuidas need nagu yldse sisse ei kuku.....

Ma mõtlesin natuke meie koosseisu yle ja mõtlesin et kysin teie arvamust. Kumb koosseis on tugevam? kas see või eelmine aasta? Oletame, et saame see aasta veel selle tsentri juurde.
Akira
Kasutaja
Postitusi: 100
Liitunud: 21 Sept 2007, 13:23

Postitus Postitas Akira »

Praegusel hetkel ütleksin, et nõrgem, sest Burlacu koht on täitmata. Meie omad mehed - Kangur, Arbet ja Sokk on küll tubli sammu arengus edasi teinud, kuid meeskonnas on vaja 5 meest ning praegusel hetkel näen, et oleme tagaliini saanud sama tugeva kui eelmine hooaeg (arvan et ka need visked hakkavad mingi hetk sisse sopsama), meie vahetuspink on tugevam kui eelmine hooaeg aga algviisikus on meil Burlacu koht täitmata .. olgu selleks siis tulevikus mõni keskmängija või mees kes suudab peale tsentri ka suurt äärt mängida. Nii, et kokkuvõttes teeb 0+1-1=0 ehk siis meil on sama tugev meeskond. Samas aga kui seda Burlacust tühjaks jäänud kohta ei suudeta täita siis ka meie vahetuspink pole piisavaks argumendiks, et meil tuleksid paremad tulemused kui eelmine aasta.

Seda ärge võtke kui minu nägemust kohutavast hooajast vaid pigem kui reaalset oletust hetkeseisu kohta.

NB! Huvitav oleks teada, kui palju Kalevi management'i inimestest üldse kasvõi kordki on vaadanud seda foorumit ning lugenud mida nende tööst arvatakse?!
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Postitus Postitas And »

Ei tea, kas keegi on juba tähele pannud, aga Saaget enam Kalevi nimekirjas ei ole. Samuti on ka värskem pilt meeskonnast üleval.
tanel
Kasutaja
Postitusi: 203
Liitunud: 02 Apr 2007, 10:13

Postitus Postitas tanel »

Burlacu koha peaks täitma Pelkic. Tundub et ta saab sellega suht hästi hakkama. Aga nii palju kui Johnsonit kirutud on siis peab ikkagi tõdema et meil ei ole ikka sellist meest kes suudax ja julgex mängu otsustaval hetkel enda peale võtta. Eestlastest ongi tegelikult ainus selline mängija Kullamäe. Teistes ma sellist omadust väga märganud ei ole. Kahju et see Johnson kaitses ikka nii lahja oli. Samas aga tundub et Parmer ei ole kaitse huvides eriline täiendus. Ja üldse. Loodame et Viiask teeb samasuguse arengu nagu eelmine hooaeg Kangur, Arbet, Sokk, siis võiks ta juba hooaja lõpus päris hea olla. Me muretseme siin väga selle tsentri pärast aga minu arust on meil just tagaliinis ja viskavates meestes suur probleem. Kõikidel meestel oleks nagu eeldused et võiks visata aga millegi pärast ei suudeta ikkagi korralikult tabada. Tagamängijaid on ainult 3??? Peaks nagu nats rohkem neid olema...
scooter

Postitus Postitas scooter »

klge toomel onju püksid tagurpidi jalas :p
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Postitus Postitas gasol2 »

Jap Toome on küll jah nüüd kogemata püksid vähe valesti jalgapannud ,aga muidu pildi pealt paistaks niimoodi ,et Kangur on Jokicist ja Reedist pikem ja Toome tundub kohe kõvasti pikkem kui Viiask kuigi peaks 205 olema ehk sendi lühem.
Vasta