No aga profesionaalse mängija mõõtu ta ka välja ei annaFoxxx23 kirjutas:Ega ta nyyd siis nii sitt ka ei oleYO kirjutas:Ise pakun, et Arbeti õde oleks kalevile kasulikum, kui Gregori poiss..
ärge teda siis nii alla ka käige
Gregor Arbet
Professionaalse mängija mõõdu annab ta kindlasti välja. Ega Eesti meistriliigas ikka igas võistkonnas on mingi osa proffe ja poolproffe ning ma usun, et ta lammutaks ükskõik millises teises võistkonnas, peale Cramo ja võibolla Rocki. Enesekindlus on vaja tagasi saada.YO kirjutas:No aga profesionaalse mängija mõõtu ta ka välja ei annaFoxxx23 kirjutas:Ega ta nyyd siis nii sitt ka ei oleYO kirjutas:Ise pakun, et Arbeti õde oleks kalevile kasulikum, kui Gregori poiss..
(Y)
Loodan väga, et suvel Arbet koondise eest mitu 20+ mängu teeb:PTartust kirjutas:Professionaalse mängija mõõdu annab ta kindlasti välja. Ega Eesti meistriliigas ikka igas võistkonnas on mingi osa proffe ja poolproffe ning ma usun, et ta lammutaks ükskõik millises teises võistkonnas, peale Cramo ja võibolla Rocki. Enesekindlus on vaja tagasi saada.YO kirjutas:No aga profesionaalse mängija mõõtu ta ka välja ei annaFoxxx23 kirjutas: Ega ta nyyd siis nii sitt ka ei ole
Kuidas ta neid teeb kui ta sinna ei pääsegi?Karl kirjutas:Loodan väga, et suvel Arbet koondise eest mitu 20+ mängu teeb:PTartust kirjutas:Professionaalse mängija mõõdu annab ta kindlasti välja. Ega Eesti meistriliigas ikka igas võistkonnas on mingi osa proffe ja poolproffe ning ma usun, et ta lammutaks ükskõik millises teises võistkonnas, peale Cramo ja võibolla Rocki. Enesekindlus on vaja tagasi saada.YO kirjutas: No aga profesionaalse mängija mõõtu ta ka välja ei anna
Kui Arbet koondisesse ei pääse söön oma mütsi äraYO kirjutas:Kuidas ta neid teeb kui ta sinna ei pääsegi?Karl kirjutas:Loodan väga, et suvel Arbet koondise eest mitu 20+ mängu teeb:PTartust kirjutas: Professionaalse mängija mõõdu annab ta kindlasti välja. Ega Eesti meistriliigas ikka igas võistkonnas on mingi osa proffe ja poolproffe ning ma usun, et ta lammutaks ükskõik millises teises võistkonnas, peale Cramo ja võibolla Rocki. Enesekindlus on vaja tagasi saada.
-
- Kasutaja
Ma ei saa aru mida sa mõnitad koguaeg? :SYO kirjutas:Laupäeval üritab Arbet teha 3p visete isiklikku rekordit - tabada minuti jooksul 3se tagant 3viset:)
Arbet on tubli mängumees, aga tal oli vigastus ja pole sellest veel täielikkult taastunud. Mine kommenteeri delfis kui tahad :/
Viimati muutis Egert, 16 Apr 2009, 21:19, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
-
- Kasutaja
:O :O :O :Ospartaklane kirjutas:Ma ei saa aru miks te koguaeg seda Arbetit siunate .Esmaspäeval tal juba läksid kolmesed päris hästi ja isiklikult arvan ,et küll ta playoffides oma mängu leiab.YO kirjutas:Laupäeval üritab Arbet teha 3p visete isiklikku rekordit - tabada minuti jooksul 3se tagant 3viset:)
väga õige muidu jah