andy72o kirjutas:Ragnar Klavanil on suur võimalus kindlustada juba täna Hollandi meistritiitel ja pääseda esimese eestlasena jalgpalli Meistrite Liigasse.
Kui pidada jääb neli vooru, edestab AZ Alkmaar Enschede Twentet 11 punktiga. Ehk: võidu korral on asi kindlalt tehtud. AZ innustab soov tagada tiitel kodupubliku silme ees – Arnhemi Vitesset võõrustatakse Eesti aja järgi alates kella 21.45st.
«Ootame seda päeva, mil meie mängijad saavad hõigata: «Olen Hollandi meister!»» ütles AZi peatreener Louis van Gaal klubi kodulehel.
Kui kellegi huvi annan lingi kust mängu lives näeb.
aga loomulikult jaga linki
to andy72o: Poom jõudis tegelikult ette, kuigi mängu ta vist ei saand mitte üheski mängus
sorri vabandan, see on õhtuleht loomulikult, kes ei tea millest nad räägivad
Viimati muutis raudsik, 18 Apr 2009, 15:19, muudetud 1 kord kokku.
andy72o kirjutas:Ragnar Klavanil on suur võimalus kindlustada juba täna Hollandi meistritiitel ja pääseda esimese eestlasena jalgpalli Meistrite Liigasse.
Kui pidada jääb neli vooru, edestab AZ Alkmaar Enschede Twentet 11 punktiga. Ehk: võidu korral on asi kindlalt tehtud. AZ innustab soov tagada tiitel kodupubliku silme ees – Arnhemi Vitesset võõrustatakse Eesti aja järgi alates kella 21.45st.
«Ootame seda päeva, mil meie mängijad saavad hõigata: «Olen Hollandi meister!»» ütles AZi peatreener Louis van Gaal klubi kodulehel.
Kui kellegi huvi annan lingi kust mängu lives näeb.
aga loomulikult jaga linki
to andy72o: Poom jõudis tegelikult ette, kuigi mängu ta vist ei saand mitte üheski mängus
sorri vabandan, see on õhtuleht loomulikult, kes ei tea millest nad räägivad
Noh jah. Vara küll hakata ennustusi tegema, kuid ma kardan, et Tammeka kõrgliiga seiklused saavad see hooaeg läbi. Natuke noored ja kogenematud seal. Paide ma arvan, et jääb 9. ning 8. on Kalev ntx .
Teab keegi, kuidas muidu meeskondadel vigastatutega lood on?
Paidel veel põhiründajad kosuvad vaikselt. Ellram on mängu saanud, Rikberg vajab veel pikemat aega. Tahaks näha, millist mängu Paide mängiks ML-s kui kõik põhi mehed oleks mängukõlblikud