Kalev kirjutas:zero0 kirjutas:Kalev kirjutas:
Hehe. Sina siis arvad, et kuna Eesti on väikeriik, siis peame me iga sportliku kordamineku järel kätest kinni hoidma ja rõõmust kiljuma? Kalevi ja Rocki vahel on rivaliteet, samamoodi ka nende fännide vahel. Sina tõesti võibolla sellest aru ei saa, neutraal vms nagu Sa oled. See, mis praegu toimub, on selliste vastasseisude puhul normaalne. Mina isiklikult hoian siiski Rockile pöialt, aga tuleb mõista ka teiste foorumikaaslaste natuke radikaalsemaid arvamusi.
Iga sportlikku kordamineku? Mida lugeda kordaminekuks? Kas Eestil on neid kordaminekuid nii tapvalt palju, eriti just pallimängudes?
Ega ma tõesti vist ei hakka kunagi nendest ambaalidest ehk balkanifännidest aru saama (ei mõtle just kõiki, vaid seda kõige magusamat koorekihti). Ei tea, miks osad nendega sarnaneda tahavad?
Okei, sõnastan ümber. Kui üks palliklubi midagi saavutab, siis kas kogu Eesti peab kohe selle meeskonnaga ühes taktis elama ja kirglikult neid toetama? Igal inimesel on õigus valikuks, kellele Rock ei sümpatiseeri, see valib Zalgirise ja nii ongi. Ambaaliks loeks ma hoopis kedagi muud, ükski fänn siit ei taha ju kurikaga Rocki fänne peksma minna. Mõttetu teema suht, õiglus on nagunii kusagil seal vahepeal, mina pooldan siiski inimese õigust valida.
Kuna meil erilisi saavutusi pallimängudes viimasel ajal ette näidata pole, siis peaks küll jah. Usun, et enamus Eesti inimesi ka teeb seda. Noh, kui väljaarvata need kibestunud Kalevi fännid, kes suurest vihast elavad end Rocki peal välja. Kulla sõbrad, viga ei ole Rockis, et ta Kalevit võitis, viga tuleb otsida ikka oma kapsamaalt.
Eesti on demokraatlik riik, meil kehtib sõna- ja mõttevabadus, mul tõesti ei ole õigus kellegile kätt ette panna, kui soovitakse v Žalgirist fännata.
Selliseid, kes oma rusikaid käiku soovivad panna oma klubi nimel, siin tõesti vist ei ole. Aga selliseid avaldused nagu: "miks peaksin kunagi neid maakaid fännama hakkama" ; "vahepeal käis mõte , et minna Zalgirise fännidega Zalgirisele kaasa hyydma, aga ei viitsi maakohta sõitmiseks raha raisata," jätavad küll mulje, et tegu ei ole just intellektuaalidega.