BBLi Final Four 2009
Jah.Olen ja jään kalevi fänniks aga täna ja homme olen rocki poolt.Aga kardan et nad ei saa zalgirise vastu.Rytas paneb nigunii kinni selle bbli kinni.See juba ammu teadaise3x kirjutas:Leedu - Eesti klubi heitluses, Eesti klubi poolt olemine ei tähenda nüüd küll rocki poole üle minemist
Viimati muutis julki, 24 Apr 2009, 13:46, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Fakt on selles, et Kalev ei jõudud FF-i! Rock jõudis ja loomulikult nüüd hoian ainukesele Eesti klubile seal pöialt.
Ülbetele leedukatele ma ei hoia sellistel duellidel ever-never pöialt!
Ise vaatan mõlemat mängu telekast.
Ja Rockil pole mitte midagi kaotada, niiet täie rauaga edasi, mehed!
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
siin ei minda rocki poolele üle vaid ollakse vaid need 2 mängu rocki poolt. See ei tähenda kohe et nüüd kõik kes hoiavad rockile pöialt on kohe rocki fännid, vaid seda et ollakse eesti klubi poolt mis-siis et rock on Kalevi rivaal.Egert kirjutas:Oota mis te kalevi fännid hakkate kõik siin juba rocki poolele üle minema?
-
- Kasutaja
Muideks kus kohast saaks netis näha Rytase ja ASKi mängu.Ja Rockki ei hakka ma iialgi toetama ,mis siis ,et Eesti klubi,mind isiklikult jätab Rocki tänase mängu tulemus täiesti külmaks ,hea kui võidavad ,veelgi parem kui tappa saavad.Kalev4ever kirjutas:Fakt on selles, et Kalev ei jõudud FF-i! Rock jõudis ja loomulikult nüüd hoian ainukesele Eesti klubile seal pöialt.
http://www.bbl.net/index.php?fuseaction ... &g_id=1555spartaklane kirjutas:Muideks kus kohast saaks netis näha Rytase ja ASKi mängu.Ja Rockki ei hakka ma iialgi toetama ,mis siis ,et Eesti klubi,mind isiklikult jätab Rocki tänase mängu tulemus täiesti külmaks ,hea kui võidavad ,veelgi parem kui tappa saavad.Kalev4ever kirjutas:Fakt on selles, et Kalev ei jõudud FF-i! Rock jõudis ja loomulikult nüüd hoian ainukesele Eesti klubile seal pöialt.
BC KALEV/CRAMO
- Kalev4ever
- Kasutaja