BBLi Final Four 2009
Super uudis indeed! Ma kadestan ka kohutavalt...jyrgen kirjutas:Eidson super !!
Leedu ultrad said siis Eesti pinnal ka kakelda !! Super uudis Kadestan leedu fännikultuuri..
Selline peaks fännikultuur olema, mitte selline, et kui Kalev välja langeb, siis Rocki poolt.
Eestlased võiksid samasugused ajudeta ambaalid olla ja lasta rusikad käiku, lõbu oleks laialt.
See minu meelest on ehe näide, et eestlased on ikkagi kultuurne rahvas ja ei lasku madalale tasemele... Aga pole midagi, leedukad on siiski slaavlased.
Tolles mängus puudus Maciulis ning minu mäletamist mööda mängiti 9 mängijaga. Žalgirise mängud on ka viimasel ajal ülesmäge läinud.gasol2 kirjutas:No ,aga Kalev suutis nt ka samasuguse kooseisuga Zalgrist võita millele teie kaotasite:D
Lisaks kui nii võtta, et Kalev suutis Žalgirist võita, siis Rock suutis Rytast võita, Eurocupi ja BBL-i võitjat!!!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mida seal kadestada on? Tahad, et eestlased muutuksid ka samasugusteks debiilideks, kes ei suuda end sõnadega maksma panna?jyrgen kirjutas:Eidson super !!
Leedu ultrad said siis Eesti pinnal ka kakelda !! Super uudis Kadestan leedu fännikultuuri..
Selline peaks fännikultuur olema, mitte selline, et kui Kalev välja langeb, siis Rocki poolt.
Nagu näha on, siis sa ikka pole üle saanud sellest kaotusest, mille Kalev sai. Kalevit ei eksisteerinud FF-is!
Kalev ise ei suutnud võtta võitu ja on ise süüdi selles. Rockile aga hoiti pöialt ja nad said ka maksimumi, milleks oli 3. koht
Ja see on hea märk Eesti korvpallile. Lätlased jäid puhta nulli peale.
Fear the prophet!
Kui Kalev mängis ASK'iga II mängu Lätis oli ASK eest väljas ka Valters.zero0 kirjutas:Tolles mängus puudus Maciulis ning minu mäletamist mööda mängiti 9 mängijaga. Žalgirise mängud on ka viimasel ajal ülesmäge läinud.gasol2 kirjutas:No ,aga Kalev suutis nt ka samasuguse kooseisuga Zalgrist võita millele teie kaotasite:D
Lisaks kui nii võtta, et Kalev suutis Žalgirist võita, siis Rock suutis Rytast võita, Eurocupi ja BBL-i võitjat!!!
Kui Valters oleks ka eile mänginud oleks Rock tõenäoliselt kotid saanud.
Kui Kalev mängis ASK'iga II mängu Lätis oli ASK eest väljas ka Valters.zero0 kirjutas:Tolles mängus puudus Maciulis ning minu mäletamist mööda mängiti 9 mängijaga. Žalgirise mängud on ka viimasel ajal ülesmäge läinud.gasol2 kirjutas:No ,aga Kalev suutis nt ka samasuguse kooseisuga Zalgrist võita millele teie kaotasite:D
Kui lehmal oleks rattad oleks ta piimaauto...Karl kirjutas:Kui Kalev mängis ASK'iga II mängu Lätis oli ASK eest väljas ka Valters.zero0 kirjutas:Tolles mängus puudus Maciulis ning minu mäletamist mööda mängiti 9 mängijaga. Žalgirise mängud on ka viimasel ajal ülesmäge läinud.gasol2 kirjutas:No ,aga Kalev suutis nt ka samasuguse kooseisuga Zalgrist võita millele teie kaotasite:D
Siis oli neil ka Bertans minu arust keda vist enam seal pole!Karl kirjutas:Kui Kalev mängis ASK'iga II mängu Lätis oli ASK eest väljas ka Valters.zero0 kirjutas:Tolles mängus puudus Maciulis ning minu mäletamist mööda mängiti 9 mängijaga. Žalgirise mängud on ka viimasel ajal ülesmäge läinud.gasol2 kirjutas:No ,aga Kalev suutis nt ka samasuguse kooseisuga Zalgrist võita millele teie kaotasite:D
Siis oli neil ka Bertans minu arust keda vist enam seal pole!Karl kirjutas:Kui Kalev mängis ASK'iga II mängu Lätis oli ASK eest väljas ka Valters.zero0 kirjutas:Tolles mängus puudus Maciulis ning minu mäletamist mööda mängiti 9 mängijaga. Žalgirise mängud on ka viimasel ajal ülesmäge läinud.gasol2 kirjutas:No ,aga Kalev suutis nt ka samasuguse kooseisuga Zalgrist võita millele teie kaotasite:D
- Kalev4ever
- Kasutaja
EDIT: Sry algse vale info eest, Bertans tegelikult osales mingil Euroopa noorte Leaguel!
Aga just lõppes ETV spordi uudistest BBL FF-ist uudis, kus Rytase peatreener kommenteeris Rocki, et neil puudub stabiilsus. Viitas sellele, et kuidas nad saavad 1. veerandaja kaotada 18 punktiga. Aga muidu kiitis Tartu klubi. Ja Eidson kommenteeris enda esitust: "2 pallikotust ja 4 mööda visatud viset! Alati saab paremini!"
Aga just lõppes ETV spordi uudistest BBL FF-ist uudis, kus Rytase peatreener kommenteeris Rocki, et neil puudub stabiilsus. Viitas sellele, et kuidas nad saavad 1. veerandaja kaotada 18 punktiga. Aga muidu kiitis Tartu klubi. Ja Eidson kommenteeris enda esitust: "2 pallikotust ja 4 mööda visatud viset! Alati saab paremini!"
Viimati muutis Kalev4ever, 26 Apr 2009, 22:11, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!