Eesti koondis.
-
- Kasutaja
to zog
Vaata kuidas Pärn kuidagi mängis! See peaks olema 2002-2003 hooaeg, kui Eesti üsna napilt finaalturniirist eemale jäi. Metstak ja Kuusma veel mängisid ja Kangur juba mängis. Tundub et see mäng
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 32E43F0C36}
Vaata kuidas Pärn kuidagi mängis! See peaks olema 2002-2003 hooaeg, kui Eesti üsna napilt finaalturniirist eemale jäi. Metstak ja Kuusma veel mängisid ja Kangur juba mängis. Tundub et see mäng
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 32E43F0C36}
Pärn kukkus totaalselt ära siis kui ta välismaale läks. Ei mäletagi kuhu..... Aga kui ta tagasi tuli oli hoopis teine mees.Oskar8 kirjutas:Pärna puhul tegid vigastused oma tööPatrioot kirjutas:Mäletan kuidas ma vanasti Pärna fännasin. Kuradi kahju, et mees nii ära kukkus.
Viimati muutis Patrioot, 12 Mai 2009, 21:59, muudetud 1 kord kokku.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
olin ise kohal ka seal ja tahaks uuesti seda mängu nähaA new fan kirjutas:2005 oligi ja Eesti võitis 29ga.väike-tamma kirjutas:Mis aastal oli Eestil mäng Poolaga siin kui Poola peatreener oli Matic ja Eesti võitis neid mingi 30 punktiga ja see mäng oli ka otsustav kuna kaotaja langes mudaliigasse?
- Kalev4ever
- Kasutaja
Rääkides eelmise hooaja EM-valikturniirist, siis Gert viskas kuues mängus Portugali, Makedoonia ja Läti vastu 89 punkti! Järgmine resultatiivsem mees oli Kangur 73 punktiga. Kulla tähtsus Eesti koondises on suur igatahes. Eelmise hooajaga ei saa küll tänavusi tegemisi võrrelda, aga fakt on selles, et koondise mängijad peavad hakkama paremaid mänge näitama ja stabiilsust hoidma. Arbetilt, Sokult ja Teinilt sooviks näha aina paremaid mänge ja võiks proovida ka Keerlest rohkem. Eelmine hooaeg ta vist maksimum paaris mängus sai väljakule.
Tsenteriga on ka endiselt probleem. Eks näis, kui palju experience´i Villu Kalevist sai.
Keda siis ise muidu tahaksite koondises näha?
Tsenteriga on ka endiselt probleem. Eks näis, kui palju experience´i Villu Kalevist sai.
Keda siis ise muidu tahaksite koondises näha?
Fear the prophet!
Ta võib hea vahetusmees olla, aga nii tuleb tagameeste kohtade peale juba liigpalju mehi.mining531 kirjutas:Timmu on viimasel ajal head mängu näidanud, äkki ka tema oleks hea vahetusmees.
T.Sokk, Tein, Kriisa, Arbet, Dorbek, Kullamäe?, Pokla?,
Pikad:
Keerles, Kangur, Kikerpill, Talts, Toome, Makke?, Veski?, Doronin?
Ma arvan, et Kriisa on Timmust praegu veel ikka parem.
-
- Kasutaja
Ma usun ka ,et koondis võiks midagi sellist välja näha,aga ma olen päris kindel,et Pokla sinna ei mahu ja mina teda sinna ei sooviks kah.Pigem tema asemel Timmu.gasol2 kirjutas:PG-T.Sokk/V.Kriisa
SG-Tein/G.Dobrek/Pokla
SF-Arbet/Doronin/Kikerpill
PF-Kangur/Keerles
C-Talts/Toome
Timmul oleks jah vb raske ennast siia praegu sisse pressida.