KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock
- kalevcramo
- Kasutaja
ütlesin kohe et 4-0 või 4-1
4-1 tuleb ikka meile.. igapäev ei viska linehan 7-0 aga jah oleks võinud kellegile teisele selle mängida kasvõi laydile korvialla oleks viik tulnud!:rolleyes:
Krt mehed võtke end kokku nüüd!!
4-1 tuleb ikka meile.. igapäev ei viska linehan 7-0 aga jah oleks võinud kellegile teisele selle mängida kasvõi laydile korvialla oleks viik tulnud!:rolleyes:
Krt mehed võtke end kokku nüüd!!
Viimati muutis karl890, 16 Mai 2009, 17:57, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mõned alaarenenud Rocki fännid võiks endale elu osta ja seda mõnusa kollektiiviga foorumit mitte läbustada, eksole
Ja mina arvan, et mängu otsustas siiski ka see, kui viga jäeti vilistamata ja Kullamäe viskas kolmese.
Poleks seda olnud, oleks mäng lõppenud teisiti. Aga noo mis teha, kui kohtunik pime on!
Linehanilt lõpus totakas viis rünnak lõpetada.
Edu ja jaksu mehed, kuni lõpuni!
Tore oli näha, et eestlased hästi mängisid.
Kriisa tegi jälle seda, mida ta Valmiera vastu tegi
Ja paluks Rocki omadel mitte tulla siia kiitlema, et Rock on parim ja Rock on parim. EI OLE lihtsalt!
Kalevi ja Rocki suguste meeskondade vahel ei ole parimat. Võidab see, kummal mäng paremini välja tuleb ja kellel rohkem veab.
Ja mina arvan, et mängu otsustas siiski ka see, kui viga jäeti vilistamata ja Kullamäe viskas kolmese.
Poleks seda olnud, oleks mäng lõppenud teisiti. Aga noo mis teha, kui kohtunik pime on!
Ja paluks Rocki omadel mitte tulla siia kiitlema, et Rock on parim ja Rock on parim. EI OLE lihtsalt!
Kalevi ja Rocki suguste meeskondade vahel ei ole parimat. Võidab see, kummal mäng paremini välja tuleb ja kellel rohkem veab.
Viimati muutis Kalev4ever, 16 Mai 2009, 17:57, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
Kuidas ROCK siis parem ei ole kui ta koguaeg võidab!!!!........ROCK ON PARIMKalev4ever kirjutas:Mõned alaarenenud Rocki fännid võiks endale elu osta ja seda mõnusa kollektiiviga foorumit mitte läbustada, eksole
Ma olen tõesti sellel finaalseerias Rocki poolt, sest võideti auväärne 3. koht BBL-is.Egert kirjutas:Näe siin juba on üks rocki fänn, kes ülistab.zero0 kirjutas:Kahjuks 3p shooter Linehan ja vabaviske-Lyde ei suutnud end täna tõestada.
Mina aga kiitlen peale mängu, erinevalt Cramo fännidest, kes hüppavad enne mängu ja hiljem süüdistavad Rocki mängijaid selles, et nad võidavad
- kalevcramo
- Kasutaja
no sellepeale ütleks et mägikits Sanikidze ei suutnud ka midagi korda saata. Kust otsast tema siis peaks parem olema kui linehan või lyde.
mida sa otsid siis siit, niisama norid tüli?zero0 kirjutas:Ma olen tõesti sellel finaalseerias Rocki poolt, sest võideti auväärne 3. koht BBL-is.Egert kirjutas:Näe siin juba on üks rocki fänn, kes ülistab.zero0 kirjutas:Kahjuks 3p shooter Linehan ja vabaviske-Lyde ei suutnud end täna tõestada.
Mina aga kiitlen peale mängu, erinevalt Cramo fännidest, kes hüppavad enne mängu ja hiljem süüdistavad Rocki mängijaid selles, et nad võidavad
Viimati muutis kalevcramo, 16 Mai 2009, 18:01, muudetud 1 kord kokku.