Diablo666 kirjutas:Palju õnne!!!
Valmo Kriisa
- Kalev4ever
- Kasutaja
Teeme nii Rocki fännid (okei ma olen 1 neist ja pole mingi käsutaja), et me ei möliseks Kalevi mängijate kohta nende teemas. See pole meie rida lihtsalt.plix18 kirjutas:Kriisa ei saa Kullamäele ligilähedalegi.Kalev4ever kirjutas:Nagu Rockil on Kullamäe, on Kalevil Kriisa
Palju õnne, mees!
Aga siiski palju õnne !
Palju õnne ja edu! Tubli mees, mulle isiklikult meeldib palju rohkem, kui Tanel Sokk.
Viimati muutis Tartust, 18 Mai 2009, 17:20, muudetud 1 kord kokku.
(Y)
- Kalev4ever
- Kasutaja
Vabandan, aga ma siiski lihtsalt pean vastama.plix18 kirjutas:Kriisa ei saa Kullamäele ligilähedalegi.Kalev4ever kirjutas:Nagu Rockil on Kullamäe, on Kalevil Kriisa
Palju õnne, mees!
Aga siiski palju õnne !
On ilmselge, et plixi puhul on tegemist alaealisest pubekaga, kuna ta ei mõistnud seda, et ma mõtlesin oma lauses, et Kullamäe ja Kriisa on vanimad oma klubides. Ja selle pärast, ütlesingi, et Kriisa on nagu Kullamäe.
Muhe vend see Kriisa ikka, eelmine mäng pani hullu kolmese teele, mis paraku aga ei lugenud
Fear the prophet!
-
- Uus kasutaja
Jep , Fox on tõesti muhe vend , igale mängijale poetas väikesed kiidusõnad Basketis.jyrgen kirjutas:Mulle meeldis, mis Fox Valmo kohta ütles basketis, et ta nii vana, et teda ei tohi kritiseerida. Ta on meeskonna kapten ja kõik austavad teda. Seda mida ta ütleb, võtavad kõik justkui käsuna ! Tõeline kapten !
Palju Õnne veelkord
-
- Uus kasutaja