KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock
to T6ru
no kautustega peaksite ju harjunud olema
Eelmise mängu vilest ei olenenud küll midagi, neid eksimusi on nii või naa mõlemale poole.
Foxile respect
Mängijad võiksid keskenduda mängule mitte kohtunikele, kohtunikke las kritiseerime meie, kui tahame
Täna on siis tõehetk, loodame, et saal tuleb rahvast täis
ahjaa--tervitaks jälle tindi-jürkat ja markeri-ossi (ma ei saa aru, kuidas saab endal margi ikka nii täis s*ttuda)
Eelmise mängu vilest ei olenenud küll midagi, neid eksimusi on nii või naa mõlemale poole.
Foxile respect
Mängijad võiksid keskenduda mängule mitte kohtunikele, kohtunikke las kritiseerime meie, kui tahame
ahjaa--tervitaks jälle tindi-jürkat ja markeri-ossi (ma ei saa aru, kuidas saab endal margi ikka nii täis s*ttuda)
Rock forever
-
- Kasutaja
Las neil olla probleemid ja las need maakad ja ajakirjanikud ja kes iganes vinguvad selle vile üle.Tähtis on see,et meie juhime 3:2 ja meie võidame selle tiitli!Las nemad arvavad mis tahes ning vinguvad.Maakad jäävad maakateks.BigMac kirjutas:Kas järgmine Rocki pooldaja , kellel on mingi probleem ???konso kirjutas:to T6ru
Viimati muutis KalevForever, 01 Juun 2009, 13:09, muudetud 1 kord kokku.
to konsokonso kirjutas:to T6ru
Foxile respect
tundub et sa ei ole vist väga jälgind mis seis praegu finaalis on ?
Oma sponsori kohtusse kaevamine on suurepärane mõte tegeltkarl890 kirjutas:õhtulehe üllitus on küll 5 klassi juntsu tehtud kes kibestunud, et kalev juhib ja siis hakkab teksti pastakast välja imema!:o õhtulehe võiks kohtusse kaevata sellise jama eest, süüdistab nii sama !
ei usu, et Õhtulehel teie Cramo vastu midagi oleks, pigem üritavad nad intriigi tekitada. 1.mängu Foxi jaTsinni olukord polnud ka midagi erilist, aga teate isegi milline meediamull sellest tekitati ja mitte ainult Õhtulehe poolt.
Õhtulehes on lihtsalt palgal ajakirjanikud, kes sobiksid rohkem Kroonikasse, tõsistest spordiuudistest on asi kaugel.
tänasest mängust niipalju, et ei tähista te täna midagi
100% TÜ Rocki fänn
- kalevcramo
- Kasutaja