Mine nutta mujal:D!konso kirjutas:Nii nii, ikkagi tunnistate???Kalev4ever kirjutas:Imege lutti!
Kangur on ja jääb parimaks!
Selge ründeviga jäeti võtmata Rockil. Kohtunikud keeravad täna Kalevile nagu eelmine mäng Rockile vist..
KML Finaalid: BC Kalev/Cramo - TÜ/Rock
-
- Kasutaja
Tere!
Palju-palju õnne Kalev Cramole !!!
Tahtsin küsida, kas keegi oskab ütelda, mis on selle loo nimi mis eile Saku Suurhallis tuli mängu lõpupoole. Kalevi fännidele see laul igatahes meeldis ja hüppasid ningi lehvitasid kaasa. Lasti paar korda, aga ma sõnu küll ei kuulnud, ei tea kas sõnu lastigi. Suht heatuju laul.
T.
Tahtsin küsida, kas keegi oskab ütelda, mis on selle loo nimi mis eile Saku Suurhallis tuli mängu lõpupoole. Kalevi fännidele see laul igatahes meeldis ja hüppasid ningi lehvitasid kaasa. Lasti paar korda, aga ma sõnu küll ei kuulnud, ei tea kas sõnu lastigi. Suht heatuju laul.
T.
pidu oli eile ära jubaTDK kirjutas:Kas juhtkond korraldab mingi ürituse ka, kus fännid ja meeskond saavad kokku ?
Siis saaksid fännid meestele tänu avaldada
Viimati muutis jyrgen, 02 Juun 2009, 17:20, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Saan aru, et pidu oli ära, aga mõtlen, et mingi kokkusaamine kui leegionärid peaksid ära minema, siis fännid tahaksid ju tänada ja mingit nänni anda nagu Travis Reedile tehtijyrgen kirjutas:pidu oli eile ära jubaTDK kirjutas:Kas juhtkond korraldab mingi ürituse ka, kus fännid ja meeskond saavad kokku ?
Siis saaksid fännid meestele tänu avaldada
sõnad on:aprendiz kirjutas:Tere!
T.
ma tean, ma tean et võidan 3x nii kui nii
Mulle meeldib, sulle meeldib,talle meeldib, meile meeldib , SEE MÄNG mingi 4x
ja nanananananana heeee-eeee-eee kaleev
aga nime ei tea
- Kalev4ever
- Kasutaja
ETV spordi uudises oli Linehan küll vägaüleolevas tujus ja ka põhjendatult
Rõõm on just ameeriklaste üle, et said selle tiitli!
Kui uudiseid kellegil on neist, siis andke ikka teada
Rääkides peost, siis kes Kalevi eestlastest ja ameeriklastest on kõige "peoloomalikum"?
Raadik on üks raudselt
Rääkides peost, siis kes Kalevi eestlastest ja ameeriklastest on kõige "peoloomalikum"?
Raadik on üks raudselt
Viimati muutis Kalev4ever, 02 Juun 2009, 22:39, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
eile sai jah suht naljaKalev4ever kirjutas:ETV spordi uudises oli Linehan küll vägaüleolevas tujus ja ka põhjendatult
Raadik on üks raudselt