kasutaja123 kirjutas:Itaaliale kindlasti suur pettumus, kuid nüüd tuleb üllatuste mittejuhtumise korral ülipõnev finaal- Brasiilia-Hispaania. Täielik maiuspala, seda enam, et Eesti sel aastal mõlemaga mängib.
Jup Jup . 2 kõige hinnatumat Jalgpalliriiki Minu arust
Aga mis seis jäi Brasiilia - Itaalia ?
3-0 Ikka ?
Muide Kas egiptus ei peaks edasi saama ? 4-7 neil ju
Viimati muutis Dunky, 22 Juun 2009, 11:03, muudetud 1 kord kokku.
Mitu ringi peab läbima et saada alagrupiturniirile.Kui Kalju jõuab teise ringi, kohtub ta Bnei Yehuda (Iisrael) ja Simurqi (Aserbaidžaan)võitjaga.Need klubid ei ole eriti tuntud nii et võiks Kalju jõuda päris kaugele kui hästi mängivad.
Tallinna Levadia vs Krakow Wisla- Levadia on küll hästi mänginud, aga see klubi on liiga hea, et Levadia teda alistada võib.
Narva Trans vs Velenje Rudar- Mul ei ole lihtsalt Transi meeskonda usku. Seda on näidanud kõik Transi euromängud. Vastasest ei tea ma midagi.
FC Flora vs Kopenhaagen Bröndby- Selle aasta Flora ei suuda küll midagi teha. Samas Flora võiks üllatada. Eelmise aasta Rootsi klubi vastu tuli mäng ilusasti välja.
Nõmme Kalju vs Daugavpilsi Dinaburg- Kalju võiks oma potensiaali välja mängida. Võiks lätlastele koha kätte näidata. Lilleküla "ülihea" muru võiks brasiilastele tehnika välja tuua.