a ja joogise peaga tegin nunesele 200 eeku laenu
Jalgpall
- Kivipallur
- Kasutaja
Mina nägin !Egert kirjutas:te nägite etv2-st mängu lõppu ?
Krt kahju et Hispaania kaotas.
Viimati muutis plix18, 24 Juun 2009, 23:30, muudetud 1 kord kokku.
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
- kalevcramo
- Kasutaja
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Mannetu mäng hispaanlastelt, ei suudetud lihtsalt ära lüüa, samas USA kaitses hästi. Hispaania mängis täpselt nagu Barca- istuti rünnakul. Pall oli pidevalt vastaste kasti ümber, kuid midagi teravat nagu ei toimunud. Mulle hakkab selline mängustiil vastu, kuid kui Eesti koondis niimoodi mängiks, poleks ju midagi 
Kunagi pidi ju Hispaania kaotuste jada läbi saama.Eriliseks üllatuseks,et see täna USA vastu juhus küll pidada ei saa.
Nüüd ootaks Hisp.-Brasilia pronksimängu.......lahe.
Viimati muutis Alex, 24 Juun 2009, 23:50, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
Ma olen küll rahul et USA võitis.Hispaania pole kunagi meeldind ja ei hakka ka kunagi meeldima.Kuigi kahju on sellest et oleks taht näha Brasiilia-Hispaania mängu,aga noh eks tuleb veel seda oodata aastake.Ja see USA suur ründaja kes esimese värava lõi,see on sarnane Emil Heskeyle,võimas ja katab palli hästi.Ja ta alles 19 aastane nii et arvan et tulevikus kuuleme veel temast.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
See oleks ülikõva olnud, Tihhon Šišovi kolmanda lisaminuti väravast alistab Eesti koondis võõrsil Hispaania vms.jyrgen kirjutas:Ma nii sügavl kuskil lootsin, et Eesti lõpetab selle 9 septembril, kahju rskandy72o kirjutas:Kunagi pidi ju Hispaania kaotuste jada läbi saama.Eriliseks üllatuseks,et see täna USA vastu juhus küll pidada ei saa.