Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
Sigmar
Kasutaja
Postitusi: 524
Liitunud: 28 Dets 2008, 22:09

Postitus Postitas Sigmar »

tont kirjutas:pigem on neil vedanud, et nad koos shaq´iga saanud koos mängida
Olen täielikult sinuga nõus :) Shaq võib küll vana olla :) Aga loodan ,et ta suudaks veel ühe hea hooaja teha :) Ja ootan "Sita.." huviga järgmist hooaega.
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

Oskar8 kirjutas:Ma siis üritan kah enda poolt ennustada lottery valikuid

1.Blake Griffin - Täiesti ilmselge, ainus All-star potensiaaliga mängija selles draftis ja pole küsimust ka , et Clippers ta ära valib
2.Ricky Rubio - 2. valik on väga intrigeeriv... väga palju erinevaid võimalusi on võimalikud. Rubio valitakse 2. eeldatavalt, et Minnesota saab oma tahtmise ja suudab vahetada Memphisega valikuid.Kui Memphis ei vaheta oma kohta drafti tabelis, siis on ainuke varjant Hasheem Thabeet neile, aga samas on väga tõenäoline, et nad siiski teevad selle vahetuse, sest Memphis saab mingit staffi T-wolvsilt + 5 picki ja on ikka võimalus, et korjatakse üles Hasheem,sest kui teda ei valita 2. võib ta langeda terve tee viiendaks, kuna OKC on tgevalt seostatud James Hardeniga ja Kings on selgelt välja PG koha peal( mis tähendab seda, et ka nemad peavad läbirääkimisi vahetamaks kohti Memphisega drafti lauas)
3.James Harden - Harden moodustaks väga kena kolmiku Westbrooki ja Durantiga. Harden on näidanud ennats heast küljest OKC treeningutel ja on kõige tõenäolisem 3.valik. Samas on võimalikud ka Rubio ja Hasheem Thabeet. Hasheem kõlaks loogilisena , sest OKC puudub korralik center, Rubio vastu räägib, aga see, et OKC on ees Westbrook ja see, et Rubio ei soovi sinna minna.Üks on kindel, et kolmada valitakse kas Harden,Thabeet või Rubio.
4.Stephon Curry - Kings vajab PG-d ja seega on neil Drafti laual kaks võimalust - Rubio,Flynn või Curry. Neil on kaks varjanti, kas minna Rubio peale ja hakata mässama 2.valiku vahetusega, või loota, et Memphis ei anna oma valikut ära ja Rubio tuleb ise nendeni.Kingsi on Rubio asjus pannud muretsema vaid see, et Joventut ei lase teda vabaks ja Rubio ei saa eelolveal hooajal mängima (mis ei välista võimalust, et Rubio langeb Draftis lausa 8. ehk New York Knicksile kuhu Rubio ise minan tahaks).Samas on ka Curry neile hea valik, Curry puhul nähakse uur Mike Bibbyt.Samas on Curry riskantne valik, mõned hindavad teda ülehinnatuks, jah ta on suurepärane visakaja ja oma viske leidja, aga ta on tõsiselt väike ja ei ole eeldustelt mängujuht, et olla Sg on ta liiga väike ja isegi PG jaoks on ta kaitses pick and roll olukordades eriti nõrk.Flynn on tagavaru varjant, samas küllaltki võimalik juhul kui loobutakse Rubiost tema mängijate õiguste pärast.Võimalik on ka Tyreke Evans.Curry Siiski kõige loogilisem valik.
5. Hasheem Thabeet - Samuti väga segane olukord selle valikuga. Hasheem tundub loogiliseim valik.
Kui 5.valik saab olema Memphise oma , siis kindlasti valivad nad Thabeeti, kui ta on saadaval, sama asi on ka T-wolvsiga, ainult, et nende puhul ei pruugi Thabeet enam saadaval olla. Kui, aga Thabeet ei ole saadaval siis: T-wolvsi vaatenurgast loodetakse, et Rubio langeb nendeni, aga kui nii Rubio ja Thabeet on selleks ajaks võetud, siis osutub valituks päris kindlasti Stephon Curry.Kui aga see valik on Memphise teha ja Hasheem on läinud, siis on asi segasem, aga loogilisem valik oleks Jordan Hill.
6.Jordan Hill - Kui see valik jääb Minnesotale, siis kõige loogilisem oleks Jordan Hill.Arvestades, et Minnesota on selleks ajaks juba yhe tagamängija valinud, ei kõlaks tagamees loogiliselt.Kui, aga peaks juhtuma , et Minnesota saab 5. valikus( või jumal teab millal) Hasheemi, siis osutub 6.valik täielikuks bingo lotoks, aga loogilisena kõlaks Jonny Flynn või Tyreke Evans.
7.Brendon Jennings - Suurem sagimine lõppeb esimese 6. valikuga. GSW otsib endale kahtlemata PG-d , ehk valikud on neil Jennings ja Flynn. Jennings tundub tõenäolisem, sest ta on taldenikam ja sobib paremini GSW mänguplaani.
8.Gerald Henderson - Hendersoni ja Kinicki vahel olevat tekkinud tugev side, Henderson on ka kahtlematta Knicki valiku ajaks vaba.Knicki eesmärk nr 1 on Rubio, aga ilmselt on nad Rubiostl iiga kaugel ja kuna Knicksi lootus vahetada oma koht tabelis 5. ei õnnestunud( sest see õnnestus Minnesotal) siis peavad nad valime nende hulgast mis alles jäänud on.Kui nendeni langeb Curry või Hill, siis on kahtlemata yks neist valik, aga eeldusel , et seda ei juhtu valib Knicks kas Hendersoni või Evansi. Evans on vast isegi loogilisem valik sellele kohale, aga ennustan siiski Hendersoni.
9.Demar Derozan - Toronto tahab saada Draftist Sg positsiooni meest. Neil on põhimõtteliselt 2 valikut kas Evans või Demar, kui Evans õn võetud siis peaks olema kindel mats ja kui ei ole, siis saab Toronta ajusi ragistada. Samas on varjandid ka James Johnson ja Jrue Holiday.
10.Jonny Flynn - Mõned arvavad, et Flynn võib minna lausa 4. valikuna Kingsi(mis on isegi tõenäoline) , aga kui seda ei juhtu, siis langeb Flynn ilmselt kogu tee 10. ja selle üle saab Milwaukee olla üli üli üli õnnelik, nende puhul oleks tegemist puhta stealiga. Kui Flynn on vaba siis valik on Flynn ja saadakse rahumeeli Villanueva re-signeda. Kui, aga jäädakse Flynnist ilma, siis tuleb pead murda, kas ja keda suudetakse Re-signeda ja kelle kohale enim vahetust vaja on, kas Sg ,Sf või PF. Võiamlik on ka Hilli langemini nendeni( taas oleks supper vedamine Bucksil) aga kui mõlemad suurlootused ära langevad, siis kõlab loogiliselt Jrue Holiday.
11.Tyreke Evans - Nets on huvitatud Hansbroughist, Clarkist, DeRozanist ja Hendersonist. Aga minu ennustuste järgi on selleks ajaks ikka veel vaba Tyreke Evans ja seega ei jää Netsil muud üle kui ta lihtsalt üles korjata.
12.Tyler Hansbrough - Mees sobiks väga hästi Charlottesse ja nagu ma aru olen saanud, siis Hansbroug on Micheal Jordanio idee, eelmine aasta tahtis Jordan Lopezit, aga Larry Brown Augustini ja tüli välja , ettehti vale otsus. Ehk see aasta minnakse MJ valiku peale. Kui Hansbrough ei osutu valituks kas 11. või 12. siis laneg bta ilmselt esi 20.valikute hulgast välja. Kui, aga Henderson on vaba siis võib juhtuda, et valik on Henderson. Ka Johnson on siin yks varjant.
13.James Johnson - PAcersi puhul tõenäoliseim valik siin on Dejuan Blair, aga tema põlve vigastuse tõttu võib juhtuda, et PAcers läheb hoopis teist teed, ehk valitakse parim alles olev mängija ja selleks on minu nägemuse järgi James Johnson.
14.Earl Clark - Suns ootab et neile langeks mõni PG (unelmates Flynn või Jennings), aga kuna minu ennustused seda , ei usu, siis arvan, et võtavad mehe kes suudab mängida mitut positsiooni ja oleks väärtuslik ehk Earl Clark. Clarkist võiks saada hea augukatja Hillist ja Diawist tühjaks jäävale kohale.
14.

Tundub, et siiski Memhise ja Minnesota vahetusest ajsa ei saa, sest OKC jahib Thabeeti juhul kui Thabeet ei osutu 2. valikuks ja Memphise kindel eesmärk on saada Thabeet.

Seega läheb Rubio siiski 4. valikuna ja Minnesotale jäävad 5 ja 6 millest nad ilmselt võtavad Hilli ja Curry või Evansi.

Samuti ei valita tõenäoliselt Jenningut nii vara, või mis vara, Jennings võib suure tõenäosusega lottery ehk esimese 14 valiku seast välja langeda, sest GSW-d seostatakse Flynniga ja teine tiim kes tahab PG-d ehk Bucksi seostatakse Evansiga. Samas kui Evans on enne võetud, võib Jenningsil mignit šhansi olla. Jenningsi päästerõngas võib olla ka Knicks 8. valikuna, aga kui Evans on selleks hetkeks vaba siis ilmselt mitte, samuti jätab ilmselt Knicks HEndersoni valimata, kes läheb ilmselt Netsi.
Tõusnud on Terrence Williams aktsiad.
Samuti ei vali Pacers ilmselt siiski Johnsonit , vaid Dejuan Blairi vaatamata tema vigastusele.

Ehk minu uus ennustus oleks

1.Blake Griffin - Los Angeles Clippers
2.Hasheem Thabeet - Memphis Grizzles
3.James Harden - Oklahoma City Thunder
4.Ricky Rubio - Sacramento Kings
5.Jordan Hill - Minnesota Timberwolves
6.Stephon Curry - Minnesota Timberwolves
7.Jonny Flynn - Golden State Warriors
8.Tyreke Evans - New York Knicks
9.Demar DeRozan - Toronto Raptors
10.Jrue Holiday - Milwauke Bucks
11.Gerald Henderson - New Jersey Nets
12.Terrence Williams - Charlotte Bobcats
13.Dejuan Blair - Indiana Pacers
14.Earl Clark - Pheonix Suns

Suurim küsimus on hoopis see, et kas OKC valib Hardeni või Rubio. Rubio on öelnud, et OKC ta minan ei soovi ja OKC on ees Westbrook - see räägib Rubio 3.valimise kahjuks.
Viimati muutis Oskar8, 25 Juun 2009, 23:34, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 12 Dets 2006, 22:24

Postitus Postitas raudsik »

On kellegil veel NBA kodukale pääsemisega probleeme?
Praegu allkiri puudub.
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

raudsik kirjutas:On kellegil veel NBA kodukale pääsemisega probleeme?
Mul selline asi, et kui vajutan www.nba.com siis ta ise läheb wwwW.nba.com... võtan yhe W maha ja korras.


www.nba.com - nii ei lähe http://www.nba.com/draft2009/ - nii läheb
Viimati muutis Oskar8, 25 Juun 2009, 23:36, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
kasutaja123
Kasutaja
Postitusi: 1067
Liitunud: 04 Apr 2009, 13:35
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas kasutaja123 »

raudsik kirjutas:On kellegil veel NBA kodukale pääsemisega probleeme?
Ka minul ei lähe.
Kasutaja avatar
raudsik
Kasutaja
Postitusi: 698
Liitunud: 12 Dets 2006, 22:24

Postitus Postitas raudsik »

Oskar8 kirjutas:
raudsik kirjutas:On kellegil veel NBA kodukale pääsemisega probleeme?
Mul selline asi, et kui vajutan www.nba.com siis ta ise läheb wwwW.nba.com... võtan yhe W maha ja korras.


www.nba.com - nii ei lähe http://www.nba.com/draft2009/ - nii läheb
mul ei lähe mitte mingit pidi :( oli ka see, et viskas 4-w'd ja siis hakkas viskama googli otsingu mootorisse ja sinna pani üldse www.wnba.com/draft vms :S

EDIT: mingil imekombel hakkas nüüd funkama :D
Viimati muutis raudsik, 25 Juun 2009, 23:39, muudetud 1 kord kokku.
Praegu allkiri puudub.
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

MUAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAaa

Oskar on täiesti omas mullis hetkel


ÜLI HÄPPI


VINCE CARTER ORLANDOSSEE!!!!!!!!!!!!!!


ei ole sick w??????????????? vähe haige w???????

mitte dynamic duo , või big 3 või fantastic 4 vaid SUPER FIVE

Nelson,Carter,Hedo,Lewis,Howard....

Te teete nalja w???


NBA MEISTRID 2010!!!!!!!!!!!!

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4287197

link ka kui mõni ei usu :D
Hendrik.
Kasutaja
Postitusi: 380
Liitunud: 05 Juun 2008, 23:37
Asukoht: Tartu

Postitus Postitas Hendrik. »

Oskar8 kirjutas:MUAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAaa

Oskar on täiesti omas mullis hetkel


ÜLI HÄPPI


VINCE CARTER ORLANDOSSEE!!!!!!!!!!!!!!


ei ole sick w??????????????? vähe haige w???????

mitte dynamic duo , või big 3 või fantastic 4 vaid SUPER FIVE

Nelson,Carter,Hedo,Lewis,Howard....

Te teete nalja w???


NBA MEISTRID 2010!!!!!!!!!!!!

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4287197

link ka kui mõni ei usu :D
Uskumatu, :D 2010 aasta meistris pole kahtlust. :D
Tartu Rock!
Kasutaja avatar
kalevcramo
Kasutaja
Postitusi: 1092
Liitunud: 16 Veebr 2008, 23:16

Postitus Postitas kalevcramo »

seeaasta juhtub ikka ime asju. O'neali clevelandi särgis küll ette ei kujutanud. Siis Bucksi ja SAS-i trade. Ja veel Carter Orlandosse.

Mine hullu tea varsti vb Bryant mängib ka Memphise või Charlotte'i eest
Mike
Kasutaja
Postitusi: 79
Liitunud: 09 Juul 2008, 18:37

Postitus Postitas Mike »

Hendrik. kirjutas:Uskumatu, :D 2010 aasta meistris pole kahtlust. :D
ja pingilt on tulemas kes?
Johnson, kes on 35 aastane
Foyle, 34
Lue, 33
ja siis 3 enam-vähem mängijat - Gortat, Pietrus, Redick
sitaks väike ja nõrk pink
Eerik
Kasutaja
Postitusi: 144
Liitunud: 16 Jaan 2008, 16:56

Postitus Postitas Eerik »

Gortat pidi ju lahkuma Magicust või ei?
Viimati muutis Eerik, 26 Juun 2009, 01:49, muudetud 1 kord kokku.
Mike
Kasutaja
Postitusi: 79
Liitunud: 09 Juul 2008, 18:37

Postitus Postitas Mike »

Eerik kirjutas:Gortat pidi ju lahkuma Magicust või ei?
pole veel midagi kindlat
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

siiski... Carter võeti ilmselt Hedo asendajaks ... sest hedo free-agent...

Loodan, et magic leiab siiski ksuagilt raha , et hedo alles jätta...

Ma ei elaks seda yle kui Hedo orlandost lahkub :( :(:(
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas Egert »

Griffin siis oodatult clippersile.
Oskar8
Kasutaja
Postitusi: 2935
Liitunud: 13 Juul 2007, 22:20

Postitus Postitas Oskar8 »

Teine Thabeet...


Nüüd tuleb siis tõsine 50-50

kas Harden või Rubio
Vasta