kohe alguses oli seline tunne et 2:0 see mäng jääda ei saa, brasiilia ei saa kaotada niihaledalt lihtsalt. Teadsin et löövad ära. Lõidki ja veel 3:2-ks seisu, väga super!
karistavad neid hispaania väljalöömise eest. SUPER, kaotus tehti võimalikult valusaks USA-le.
Viimati muutis kalevcramo, 28 Juun 2009, 23:23, muudetud 1 kord kokku.
Parim võitis! Brasiilia meeskond mulle eriti ei sümpatiseeri, eesotsas Kaka´ga, aga USA väsis ja võitja oli selge
Ilus mäng oli vähemalt, sai palju väravaid näha.
Viimati muutis Kalev4ever, 29 Juun 2009, 11:54, muudetud 1 kord kokku.
Kalev4ever kirjutas:Parim võitis! Brasiilia meeskond mulle eriti ei sümpatiseeri, eesotsas Kaka´ga, aga USA väsis ja võitja oli selge
Ilus mäng oli vähemalt, sai palju väravaid näha.
Kaka pole ka minu silmis mingi mängija, eile ei jõudnudki kokku lugeda, palju tal neid pallikaotusi oli. Nii kui tema palli sai, kohe kas söötis valesti või võeti tal puhtalt pall ära jalgevahelt.
c.r on meedia mingi teema aga kaka rohkem teamplayer teeb nii palju kui vaja ja ei paista silma lihtsalt oma tegudega kuna teeb palju musta tööd ja kui vaja paneb ära ka
Kaka-lt võeti eile 1 värav ära, siis oli ta veel kindlasti ühe värava osaline, kui mitte kahe värava. Ja mina nägin pigem seda et Kakalt palli ära võttes, tehti seda tavaliselt vea hinnaga.
marxx762 kirjutas:Kaka-lt võeti eile 1 värav ära, siis oli ta veel kindlasti ühe värava osaline, kui mitte kahe värava. Ja mina nägin pigem seda et Kakalt palli ära võttes, tehti seda tavaliselt vea hinnaga.
Veaga oli üks kord, aga valesöödud ja tal võeti sitaks neid palle ära.