Läks nagu Eesti klubidel tavaks saanud,kuigi ise olin üpriski kindel,et Kalju väljub tänasest mängust võitjana.
Jääb veel kaks võimalust ja mina panustaks Levadia peale.
andy72o kirjutas:Läks nagu Eesti klubidel tavaks saanud,kuigi ise olin üpriski kindel,et Kalju väljub tänasest mängust võitjana.
Jääb veel kaks võimalust ja mina panustaks Levadia peale.
Mina ei panustaks kumbagi peale, sest kui Flora või Levadia kodus viigi suudavad välja imeda, siis võõrsil saadakse Wislalt või Kopenhaagenil ikka korralikult vasta tatti.
Kuskilt saigi lugeda ,et Tema peapalle ei armasta , vaid jalaga on parem kui peaga....Aga no kuulge....Kui vend on 205 cm pikk ja ei kisu peapalle...Siis pole vist jalkat üldse mõtet mängida....Driblamine on väikeste meeste töö..See oleks sama nagu Jan Koller hakkaks järslut hullult driblama (Kuigi Kollerit ja seda vitalit ei saa omavahel võrrelda)...Ja seal küsiti ka veel ,et nii pikk mees peaks korvpalli mängima siis ta vastas ,et korvpall pole temale....Ilmselt korvpall pole temale , sest mees on liiga arg ja ei julgeks oma keha teatud olukordades vastu panna nagu siingi näha vastas mees on vähemalt 2 pead lühema ja ikka saab lüpsi vist.
Eks see mees on pigem nagu siuke publikumagnet, saab ikkagi reklaamida et tule vaata maailma pikimat jalgpallurit:D
Ikka parem reklaamlause kui jalgpalliliidu oma: Ära tule vaatama, kui ei meeldi!
Kuulujutud käivad ,et Ühe välismängijaga on tammekal leping sõlmitud ,kes ilmselt järgmine mäng tartus platsil ja tahetakse veel 5 mängijaga Leping sõlmida (välis) Saksamaalt....Ja ilmselt ka need saavad teoks...Niiet tammeka varsti nagu Kalju.