Ma ei näe ühtegi põhjust miks CSKA peaks oma põhiviisikuga kalevi noortetiimi vastu mängima, ja just need on mehed keda tahaks näha, mitte ei sõida ainult CSKA nime pärast Tallinnasse.
no kuulge see pole fänn kes ei tule tähtsatele mängudele kaasa elama no saan aru kui ei saa aga see peab ka ikka mõjuv põhjus olema.vastased on rasked aga lootma peab
See Idaliiga tundub sel aastal olevat siuke pool-promo värk, mingit elu eest andmist seal küll ei tule. CSKAd ja Himkit nagu väga ei huvita tõenäoliselt et üks tüütu liiga veel juures peale Vene- ning Euroliiga. Eks nad oma pingipoisid siia toovad.
Viimati muutis Mr. Aff, 13 Juul 2009, 02:24, muudetud 1 kord kokku.
nba-on-lahe kirjutas:Ma ei näe ühtegi põhjust miks CSKA peaks oma põhiviisikuga kalevi noortetiimi vastu mängima, ja just need on mehed keda tahaks näha, mitte ei sõida ainult CSKA nime pärast Tallinnasse.
Misasja ? loen jutust välja et Kalevi Noored peaksid mängima CSKA Staaridega ? no mida asja .
Keegi oskab öelda kuna hakkab idaliiga ja kes hakkab kalevi mänge ülekandma? Teie kes seal eespool ütlete et CSKA võitmine on peaaegu võimatu siis kes kurat teab milline kooseis kalevil on järgmisel hooajal.
Egert kirjutas:Paari nädala pärast loositakse meeskonnad kahte alagruppi, kus mängitakse kaheringiline turniir. Mõlema grupi kaks paremat pääsevad nelja tugevama finaalturniirile.
Egert kirjutas:Paari nädala pärast loositakse meeskonnad kahte alagruppi, kus mängitakse kaheringiline turniir. Mõlema grupi kaks paremat pääsevad nelja tugevama finaalturniirile.
Kolm nädalat täis ja ikka vaikus...
Ma ka juba ootan, millal ükskord need uudised Kalevist tulema hakkavad, kurat Rocki omad teevad juba ühistreeninguid aga meil ei midgi :/
Viimati muutis Egert, 30 Juul 2009, 00:59, muudetud 1 kord kokku.
Kolm nädalat täis ja ikka vaikus...
Ma ka juba ootan, millal ükskord need uudised Kalevist tulema hakkavad, kurat Rocki omad teevad juba ühistreeninguid aga meil ei midgi :/
Mis kuradi ühistreeninguid sa teed kui ei ole neid kellegiga teha?
Seal üistreeningul saaks olla ainult Kajupank, sest ülejäänud koondise juures+ Kurbas sõjaväes.
Rockis ei toimu ka kindlasti mingeid ühistreeninguid sest peale Lepiku, Paade, Kitsingu, Allingu, Eichfussi pole juu kellegiga trenni teha.