Kristjan Kangur
Jep.Selles suhtes on sul õigus.Barca ja Siena peaksid olema kaks esimest.Mr. Aff kirjutas:See on muidugi üsna kindel, et Asvel Euroliigas alagrupist edasi ei saa.
Samas ma pole veel vaadanud seda turniiri süsteemi,ehk mitu sealt gruppist pääseb üldse edasi?
Soho kirjutas:Group A: Barcelona, Montepaschi Siena, Cibona, Fenerbahce, Zalgiris, Asvel Basket
YNWA
2 viimast peaks välja kukkuma.andy72o kirjutas:Jep.Selles suhtes on sul õigus.Barca ja Siena peaksid olema kaks esimest.Mr. Aff kirjutas:See on muidugi üsna kindel, et Asvel Euroliigas alagrupist edasi ei saa.
Samas ma pole veel vaadanud seda turniiri süsteemi,ehk mitu sealt gruppist pääseb üldse edasi?Soho kirjutas:Group A: Barcelona, Montepaschi Siena, Cibona, Fenerbahce, Zalgiris, Asvel Basket
(Y)
Asvelil on suhteliselt tugevad eeldused alagrupist edasi saamiseks. Nende selle aasta täiendused PG ja C koha peale on päris tugevad. Lisaks Rytasest Lukauskas kes mängib Sg/Sf positsiooni.
Viimati muutis Patrioot, 24 Juul 2009, 06:51, muudetud 1 kord kokku.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
ASVEL sõlmis nelja aasta pikkuse lepingu seni teises Prantsusmaa klubis Pau-Orthez mänginud prantslasest mängujuhi Thomes Heurteliga, kirjutab Eurobasket.
20-aastane Heurtel viskas lõppenud hooajal Pau-Orthezi eest kesmiselt 10 punkti, andis 6,2 resultatiivset söötu ning võttis 2,4 lauapalli. Heurtel kuulub ka Prantsusmaa U20 koondisse.
20-aastane Heurtel viskas lõppenud hooajal Pau-Orthezi eest kesmiselt 10 punkti, andis 6,2 resultatiivset söötu ning võttis 2,4 lauapalli. Heurtel kuulub ka Prantsusmaa U20 koondisse.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
No korvidest kindlasti 2007/2008 hooajast võimas dunk Rocki vastu sisuliselt üle Sestokase ja võimas dunk Ask vastu kui Scott korvialt mõõda viskas veel selle aastane dunk Valga vastu ning 2006/2007 hooajast ühes mängus pandud kaks koppa Mürkale. Loodan ,et äkki keegi saab nendele korvidele ja asjadele mingeid video linke ka anda.
http://www.youtube.com/watch?v=yrElyNS4OXY See dunk on üle Sestokasegasol2 kirjutas:No korvidest kindlasti 2007/2008 hooajast võimas dunk Rocki vastu sisuliselt üle Sestokase ja võimas dunk Ask vastu kui Scott korvialt mõõda viskas veel selle aastane dunk Valga vastu ning 2006/2007 hooajast ühes mängus pandud kaks koppa Mürkale. Loodan ,et äkki keegi saab nendele korvidele ja asjadele mingeid video linke ka anda.
http://www.youtube.com/watch?v=nbmesVuI ... re=related Kanguri võimas dunk Valga vastu
http://www.youtube.com/watch?v=_f9EQMHh-xc dunk ASKi vastu
Kalev üle kõige
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=341159
Kangur tunnistas, et peaks füüsiliselt paremini valmis olema. "Eks pean nokitsema enda kallal – jalad tuleb korralikult alla saada. Vise algab ju jalgadest. Mulle isiklikult on parem, kui suvi algab füüsilise ettevalmistuse laagriga, aga selle puudumise taha ei kipu küll pugema."
*
*
*
Tule taevas appi ja see mees tahab Euroliigas mängida. Kuusmaa omal ajal treenis jalgu nagu hull.
Ropp sõim Delfis eesti korvpalli aadressil ei tundugi enam nii põhjendamatu pärast seda artiklit.
Kangur tunnistas, et peaks füüsiliselt paremini valmis olema. "Eks pean nokitsema enda kallal – jalad tuleb korralikult alla saada. Vise algab ju jalgadest. Mulle isiklikult on parem, kui suvi algab füüsilise ettevalmistuse laagriga, aga selle puudumise taha ei kipu küll pugema."
*
*
*
Tule taevas appi ja see mees tahab Euroliigas mängida. Kuusmaa omal ajal treenis jalgu nagu hull.
Ropp sõim Delfis eesti korvpalli aadressil ei tundugi enam nii põhjendamatu pärast seda artiklit.
neid viskajaid ei võeta lihtsalt kuskile võistkonda mitte et neist puudus oleks tean omast käes kuna ise ka suurem kuld käsi
viimane meenutus sõjaväe võistkonnast kus öeldi et meil häid viskajaid ple hetkel vaja et rohkem selliseid kes suured jne...
ise omal ajal ikka ka väga valusaid 3-seid lasnd
meenub üks klasside vaheline võistlus kus panin hullu kolme mis läks sisse + viga otsa veel
kooli ajal olin vist mingi igapäev 1-2 h võimals õhtu ja loopsisn palli nii peaks enamus eesti noori tegema kes plaanivad tulevikus midagi ära teha mitte aind trennis käija ja siis kõik aind pidu ja kärakas
viimane meenutus sõjaväe võistkonnast kus öeldi et meil häid viskajaid ple hetkel vaja et rohkem selliseid kes suured jne...
meenub üks klasside vaheline võistlus kus panin hullu kolme mis läks sisse + viga otsa veel
kooli ajal olin vist mingi igapäev 1-2 h võimals õhtu ja loopsisn palli nii peaks enamus eesti noori tegema kes plaanivad tulevikus midagi ära teha mitte aind trennis käija ja siis kõik aind pidu ja kärakas
Viimati muutis Soho, 10 Aug 2009, 04:09, muudetud 1 kord kokku.
kõva vend oled siis !Soho kirjutas:neid viskajaid ei võeta lihtsalt kuskile võistkonda mitte et neist puudus oleks tean omast käes kuna ise ka suurem kuld käsi