Täna kolme mängu piletit ostes olin ikka päris üllatunud, kui palju pileteid on juba läbi müüdud... küljetribüünidele oli vaid u 100 kohta vaba (arvestades ka nn kõrgemaid korruseid), müüakse ju ette vaid kolmikpaketti.
Viimati muutis Rix, 04 Aug 2009, 23:10, muudetud 1 kord kokku.
Rix kirjutas:Täna kolme mängu piletit ostes olin ikka päris üllatunud, kui palju pileteid on juba läbi müüdud... küljetribüünidele oli vaid u 100 kohta vaba (arvestades ka nn kõrgemaid korruseid), müüakse ju ette vaid kolmikpaketti.
ette tuleb veel pikemad võtta
btw kangur ei sobi taha ta ple kõige parem palli käsitleja
ma täna exploreilt vaatasin farmar un mingi 202 ja oli ka mingi tagamees xD aga palli põrgatab nagu 175-ne
vot meie meeste viga ka see et pikad ei viitsi eriti vaeva näha sellega nad ju pikad jne.... ei mõtle sellele
Soho kirjutas:ette tuleb veel pikemad võtta
btw kangur ei sobi taha ta ple kõige parem palli käsitleja
ma täna exploreilt vaatasin farmar un mingi 202 ja oli ka mingi tagamees xD aga palli põrgatab nagu 175-ne
vot meie meeste viga ka see et pikad ei viitsi eriti vaeva näha sellega nad ju pikad jne.... ei mõtle sellele
ostsin ka viimasel hetkel piletid ära. no ikka nii meeletult on pileteid ostetud. mul oli valik kas kõige esimesse ritta või kõige viimasesse.
aga mängust. loodame, et võit tuleb ära. korvi all läheb meil raskeks aga loodame parimat. peab ilmselt tagant pommitama (võiks vahest sisse ka minna)