Jalgpall
- Kalev4ever
- Kasutaja
Eieiei, ma ei mõelnud foorumisse panekut.
Ise ka mõistate, et mängu kokkuvõtetes näeb maailma rahvas, kuidas Eesti mängib jne, aga nad ei saa ju sellest aru, kui Rüütli näiteks enne mängu intervjuud annab vms
Ja kui tagaplaanis näiteks Sokud ja Keerud kolme viskavad, siis viskamist näeb ka mängu kokkuvõttes
Egert, kaua sul muidu aega võtab ühe video üles laadimine n-ö?
Ise ka mõistate, et mängu kokkuvõtetes näeb maailma rahvas, kuidas Eesti mängib jne, aga nad ei saa ju sellest aru, kui Rüütli näiteks enne mängu intervjuud annab vms
Ja kui tagaplaanis näiteks Sokud ja Keerud kolme viskavad, siis viskamist näeb ka mängu kokkuvõttes
Viimati muutis Kalev4ever, 12 Aug 2009, 16:22, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
Need minu failid on suhteliselt suured (50-400MB) tänu sellele kvaliteedile, aga no keskmiselt mingi 20min video kohta.Kalev4ever kirjutas:Eieiei, ma ei mõelnud foorumisse panekut.
Mul on plaan täna õhtul Brasiilia mäng ka salvestada ja väravad siis ülesse lasta.
Brasiiliale 3-1.
Ehk lastakse ikka sõprusmängus auvärav lüüa viimasel minutil näiteks.
Viimati muutis Egert, 12 Aug 2009, 17:53, muudetud 1 kord kokku.
Kas see oli Tallinna kaart, mille Savipäts Kaka-le kinkis?
Krdi Lindpere võiks ükskord mängima õppida. Kaua sa raiud teistele sisse.
Krdi Lindpere võiks ükskord mängima õppida. Kaua sa raiud teistele sisse.
Viimati muutis Patrioot, 12 Aug 2009, 21:05, muudetud 1 kord kokku.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin