Eesti koondis.
eks ma ürita siisSoho kirjutas:egert äkki teed sellest kanguri ukraina mängu dungist video? ma ise nii pro ple ülikõva dunk oli igatahes
ütle mulle muusika, siis teen lõunaks valmis
Viimati muutis Egert, 13 Aug 2009, 01:22, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
Kas on kuulda olnud millise saaliga Tsehhid üllatavad.Peaks mainima,et meie vastas meeskonna kossuliit tegeleb täpselt nii nagu olukord nõuab.Ungarlastel väike,madal ja umbne saal kuhu tagatipuks ei pidanud veel piletit ka osta.Peaasi,et saal täis ja meie olukord keeruliseks teha.Ukrainlastel lausa mingi võimla....
Meenub käsipallurite hala,kui käidi valikturniiri mängu mängimas (Belgias või Hollandis;kummas ei mäleta).Pidid naridel magama,süüa ei antud piisavalt..ise oma raha eest osteti ja mäng peeti ka meie mõistes koolivõimlas.
Meie olema aga viisakad.Mängime suures saalis,millest on veerand tühi.Võiks ju vastaseid retsima hakkata.Toppime mängu lauta ja karjume nad surnuks.
Ok.Homme on siis tähtis mäng.Kui saame võidu on kõik ok,aga kui kaotame siis paluks,et mitte üle nelja punkti.
Meenub käsipallurite hala,kui käidi valikturniiri mängu mängimas (Belgias või Hollandis;kummas ei mäleta).Pidid naridel magama,süüa ei antud piisavalt..ise oma raha eest osteti ja mäng peeti ka meie mõistes koolivõimlas.
Meie olema aga viisakad.Mängime suures saalis,millest on veerand tühi.Võiks ju vastaseid retsima hakkata.Toppime mängu lauta ja karjume nad surnuks.
Ok.Homme on siis tähtis mäng.Kui saame võidu on kõik ok,aga kui kaotame siis paluks,et mitte üle nelja punkti.
YNWA
- Kivipallur
- Kasutaja
- kalevcramo
- Kasutaja
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Võiks jah Kalevi Spordihallis mänge pidada. Vastaste riietusruumi ja muid tingimusi võiks ka veits nõukaaegsemaks teha, nt. vetsupoti asemele auk põrandas, kopitanud haisu igale poole lasta vms, psühholoogiline laks vastastele missugune. Ja Kalevi halli õhkkond ja meeleolu on ikka üle kõige, fännidest ka kohe palju rohkem tolku.