Eesti koondis.
- Kalev4ever
- Kasutaja
- Kalev4ever
- Kasutaja
Muidugi oleks võinud Veski mängu saada, kaotada polnud midagi enam, ei saa aru, mis sellel Kerdel Veski vastu on :/Kalev4ever kirjutas:Kerde minema sealt peatreeneri pingilt!
Ma arvan, et ma pole ainuke tõre fänn, kes tahtis, et Veski oleks mängida saanud.
Viimati muutis Egert, 14 Aug 2009, 21:00, muudetud 1 kord kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
- Kivipallur
- Kasutaja
Olen samal arvamusel.Kerde on ikkagi Eesti koondise viinud EMile...Süüdi on ikka mängijad ise.zero0 kirjutas:Ma ei tea, äkki, et ta ei oska mängida? Kerde nüüd küll milleski süüdi pole, et mehed sellised nisanäpud on.
Ja Veski... oleks võinud viimastel minutitel mängida ,kuid tegelikult ega vahet pole ,vaevalt ta sellest midagi juurde oleks saanud,arvan ,et vb ise ta ka mängida poleks tahtnud nendel viimastel minutitel.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mis teha, kui enda meestesse usku pole
Villu sugust latti oleks meil lihtsalt vaja, ta võtaks oma lauad ära ja paar donki ka veel juurde. Praak käib asja juurde.
Villu sugust latti oleks meil lihtsalt vaja, ta võtaks oma lauad ära ja paar donki ka veel juurde. Praak käib asja juurde.
Viimati muutis Kalev4ever, 14 Aug 2009, 21:18, muudetud 1 kord kokku.
Fear the prophet!
Huvitav kellega sa meie Villu segamini oled ajanud? Eelmine hooaeg näitas, milline pussy ta on. Millest me räägime, ta ei julgenud isegi korvi poole vaadatagi.
Ja mis usust me räägime? Ütleme ausalt: meeskond on lihtsalt SITT. Kõik need mängud on väga jubedad olnud, muidugi Tšehhiga peetud kodumängu neljas veerand oli juba täiesti nauditav korvpall Eesti esituses.
Ja mis usust me räägime? Ütleme ausalt: meeskond on lihtsalt SITT. Kõik need mängud on väga jubedad olnud, muidugi Tšehhiga peetud kodumängu neljas veerand oli juba täiesti nauditav korvpall Eesti esituses.
- Kalev4ever
- Kasutaja