Kuulsin kõlakat, et Asveli treener on Eesti seniste mängude vaatamiste järel maruvihane, et mänedzher sellise kobakäpa nagu Kangur sisse ostis ühe 2007. aastal Asveli vastu tehtud.hea mängu põhjal ja nõuab lepingu katkestamist.
Mr. Aff kirjutas:Kuulsin kõlakat, et Asveli treener on Eesti seniste mängude vaatamiste järel maruvihane, et mänedzher sellise kobakäpa nagu Kangur sisse ostis ühe 2007. aastal Asveli vastu tehtud.hea mängu põhjal ja nõuab lepingu katkestamist.
Ma kuulsin kõlakat, et ülemaailma levib ahvide seas idiootsuse tõbi vms...
Mr. Aff kirjutas:Kuulsin kõlakat, et Asveli treener on Eesti seniste mängude vaatamiste järel maruvihane, et mänedzher sellise kobakäpa nagu Kangur sisse ostis ühe 2007. aastal Asveli vastu tehtud.hea mängu põhjal ja nõuab lepingu katkestamist.
Kui kõlakaid kuulete siis oleks tore kui ka ütleksite ,kus kohast te neid kuulete ja kes neid räägivad ,ma arvan ,et see viimane kõlakas oli vist unes nähtud ja siit ka järeldused.
Mr. Aff, sinu postitusest loen ma välja, et ASVEL'i treeneril ei olegi mängijatega lepinguid sõlmides mingit sõnaõigust. Pealegi ma ei usu, et Kangur ASVEL'isse osteti selle eesmärgiga, et ta hakkaks igas mängus 15-20 punkti tooma. Tema ülesanne on ikka vast lauapallid ja muu säärane.
Usun, et Asvel'i meeskond kindlasti ei rõõmusta Kanguri suurepäraste partiide pärast. Kui samas vaimus jätkab, siis näeme teda üsna peagi jälle Kalevis:)
Mingid ajupiidrid olete?
Kangur peab koondises olema üks liidritest, ta ei saa hakkama aga Asvelis ei taheta teda näha meeskonna eestvedajana, kurat kas teil on raske aru saada? Kangur on Asvelis rohkem musta töö tegija, lauapallid ja kaitse nagu eelnevalt juba öeldi.