Jalgpall
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ma ei ole Dupikovist üldse vaimustuses, lihtsalt ma olen teda maininud ühe variandina mitmest, keda VÕIKS ju sõpruskohtumistes proovida. Kui hoolega järele õelda, siis ega neid variante meil liialt palju polegi. :/Oskar8 kirjutas:Grey saa üle oma Dupikovist...
Passiks seal niisama... Vosko on tegelikult tubli vend, pidevalt pildil ehk siis väga hea koha valikuga jne, ainult et otsustaval hetkel väristab jalga. Dupikovist on hetkel ka Viikmäe selgelt parem mängumees, üle üldse ei saa aru ma miks sa Dupikovist nii vaimustuses oled.
Sander Posti kohapealt olen täiesti nõus.
Täiesti aru saamatu miks mehele pole koondises võimalust antud.
Ehkki ma pole mingi Dupikovi fänn, siis Viikmäega võrdluses, ta on 7 aastat noorem ning olgem ausad, see aasta ML-is üsna hea, vb on ta hilise arenguga nagu Sander Post, sest sarnaselt talle pole Dupikov, kes juba üsna palju aastaid ML-is juba olnud, varem midagi erilist korda saatnud. Üks variant oleks tema minu arvates lihtsalt, aga kui ma mõnest Eesti noorest ründajast vaimustuses olen, siis on see eelmise hooaja järel Henri Anier, kes poole hooajaga 17-aastasena 15 kolli lõi. Tänavu on ta seni küll üsna kehv, aga eelmises voorus lõi just 2 väravat nii et ehk hakkab tal ka nüüd paremini minema, igatahes näen ma teda kindla koondise mehena 2-3 aasta pärast. Mäletatavasti käis poiss isegi aastavahetusel kahes Itaalia klubis testimisel, kellest üks oli palermo.
-
- Kasutaja
aga seda ma räägingi et ainult võimalustest pole tolkuKalev4ever kirjutas:Kunagi pole midagi 100% kindel ja selline on juba Eesti tase.
Vosko on just tubli, et neid olukordi loob!
Viimati muutis AirJordanXXIII, 14 Aug 2009, 15:43, muudetud 1 kord kokku.
Henri Anier sõitis Genua Sampdoriasse testimisele...greystone kirjutas:.... aga kui ma mõnest Eesti noorest ründajast vaimustuses olen, siis on see eelmise hooaja järel Henri Anier
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=341861
YNWA
Fantastiline! ja samas välk selgest taevast, võrreldes eelmise aastaga on mees ju tänavu olnud kohati iseenda hale vari, aga ehk lugesid need 2 väravat eelmises voorus ka MIDAGI, ehkki ilmselt oli u-21 ikka tähtsaim, alistati viimati ju ülitugev sveits siin alles üleeile vist.andy72o kirjutas:Henri Anier sõitis Genua Sampdoriasse testimisele...greystone kirjutas:.... aga kui ma mõnest Eesti noorest ründajast vaimustuses olen, siis on see eelmise hooaja järel Henri Anier
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=341861
- Kalev4ever
- Kasutaja
- Kivipallur
- Kasutaja
Arsenal Ja Liverpool Head Aga ManU Ja Chelsea JAMAD...Kivipallur kirjutas:Eile näitasvvõimu Arsenal. 1-6 võõrsil Evertoni võita on ikka päris hea tulemus ,Arsenal näitas ,et neid ikka ei tasu alahinnata. Endale Arsenal väga ei meeldi,võiks rohkem inglasi põhivõistkonnas olla ,kuigi neil on tulevikus päris häid noori peale tulemas.