Piletihinnad:P
-
- Uus kasutaja
-
- Uus kasutaja
-
- Uus kasutaja
Väga võimalik,et esimesed 500 on juba läinud.
EMT Topeltpluss kliendid saavad soetada BC Kalev/Cramo hooajakaardi soodushinnaga, vaid 499.- krooniga! Hooajakaart tagab sissepääsu kõikidele meeskonna kodumängudele hooajal 2009/2010. Soodushind kehtib 500-le esimesele pääsme ostjale. Järgmised 500 saavad hooajakaardi hinnaga 999.- krooni.
Pakutavat kaarti saab soetada ainult EMT Topeltpluss klient EMT poolt saadetud kupongi ettenäitamisel ning ainult sularahas BC Kalev/Cramo klubi kontoris Saku Suurhallis 1-30. oktoobrini tööpäeviti kell 10.00-15.00.
YNWA
-
- Kasutaja
Mul ongi see asi, ma saatsin kirja juhtkonnale, et kas ma saaks enne kolmapäva kätte, aga pole mulle vastatud.Vaseliini Mati kirjutas:neid väljastatakse 1.-30. oktoober ja ilmselt saab siis ka osta veel, kui neid veel on (küllap ikka on)...senini toimus eeltellimine...kuigi ei tea kuidas esimese bbl mänguga on, mis on juba enne 1. oktoobrit
Minule saadeti kiri vastu, et EMT topeltpluss kampaaniaga soetatud hooajakaardiga ei kaasne kindlat istekohta saalisIndrek kirjutas:Kui ma soetasin EMT topeltpluss kampaaniaga hooajakaardi, kas sellega kaasneb KINDEL istekoht hooajakaardi sektoris? Tean, et varasematel kaardi omanikel on see istekoht olemas, aga hetkel mina selle kohta infot ei saanud.