Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
spartaklane
Kasutaja
Postitusi: 1707
Liitunud: 11 Veebr 2007, 20:32

Postitus Postitas spartaklane »

Optimist #1 kirjutas:
spartaklane kirjutas:
jyrgen kirjutas: vot see lõpp on küll nii sinu moodi, keegi ei tahagi, et sinusugused fännid saalis oleksid ! Kes sügavad kotte ja isegi ei plaksuta ja siis ükskõik kuidas mäng läheb tuleb kriitika.
Kuid sinu kurvastuseks pean ütlema ,et tulen ikkagi saali seda jubedust vaatama ,mida meile Kalev/Cramo see hooaeg pakub,ja plaksutan täiega kõigile sellele ,mida nad seal väljakul korda saadavad ,või õigemini ei saada,tulen juba sellepärast ,et näha ühe suure klubi ,mil nimeks Kalev/Cramo allakäigu algust.Te võite ,mind siin maapõhja kiruda ,kuid ,kui arvate ,et see ,mis me eile ja üleeile nägime on normaalne hooaja algus siis te küll eksite.Ja mis puutub Vucinisse siis oli juba mehe pilkudest välja lugeda ,et ta ei tahaks seal väljakuäärel sellise amatöörkamba juures oma profesionaalseid treeneri oskusi raisata,ja uskuge mind ,varsti ta lihtsalt lahkub Kalev/Cramost,sest kui klubil ei ole raha, siis oleks naeruväärne unistada siin klubi juhtkonna poolt Eesti Karika võitmist, rääkimata Eesti Meistritiitli kaitsmist,Balti Liiga saavutustest poleks nagu mõtet üldse rääkida ,sest kui me üldse Eliit Divisionis koha säilitame on see meile juba väga kõva saavutus.Ehk siis Kalev/Cramo eesmärgid algaval hooajal võiksid olla sellised Eesti Meistriliigas jõudmine playoffidele ,Balti Liigas Eliit Divisionis koha säilitamine ja vältida 50punktiseid kaotusi Idaliigas,sest järgmine aasta meid sinna enam ei kutsuta ,muideks nii arvas ka Heino Enden Viasat BalticSpordis just Idaliiga kohapealt.
Esiteks: õpi kirjavahemärke kasutama. Seda harimatusele viitavat teksti on valus lugeda.
Teiseks: palun ära eelda, et kõik teised on samasugused rotid, kes pagevad laevalt esimese ohumärgi peale. Mine ja vaata Rocki mängu, kuna tõepoolest, neil tuleb see paremini välja. Sinust ei saa rääkida kui mistahes klubi fännist, vaid pigem inimesest, kes hüppab suvalise klubivaguni peale. Peamine, et neil parajasti hästi läheks.

Sa lihtsalt risustad seda foorumit praegu, kas sa ei arva? Ära tule nüüd jahuma sõnavabadusest... see foorum on pühendatud meeskonna toetajatele, mis tähendab, et meil on siin selge võim. Kui ei meeldi, siis mine (tagasi) delfisse ja ela oma (***** kukkunud elust) tekkinud frustratsioon seal välja.
Esiteks: õpi taluma kriitikat,sest tõde antud olukorras on meil kõigil valus taluda.Kui lugeda sinu teksti, siis siingi kubiseb kirjavigadest ,mis sinugi harimatust tõestavad.
Teiseks:ära arva ,et kõik fännid siin nii positiivselt meelestatud on.Peale minu on siin foorumis teisigi kriitiliselt meelestatud fänne,kellele antud olukorras ettevalmistus algavaks hooajaks ei meeldi.

Sa lihtsalt vaatad seda olukorda läbi roosade prillide ,ja leiad ,et ükskõik ,mida klubi juhtkond ka ei teeks on see ainult kiitmist väärt,kuid tule maapeale ja kohane reaalsusega antud olukorras. Mis minusse puutub ,siis Kalev/Cramo fänn olen ma endiselt ja kavatsen ka selleks jääda ,kuid võrdlus Rockiga on antud olukorras suht loogiline ,sest peaksid nagu mõlemad klubid olema ju Eesti tippklubid ja näitama meie Eesti klubikorvpalli hetkeseisu.

Ja üldse ,tahaksin öelda ,et sinu tekstist võiks välja lugeda hoopis suurt kibestumist oma p.... kukkunud elu üle,kes ei talu kriitikat meie ühise lemmik meeskonna aadressil ,mis antud olukorras on hetkeseis ,kus me oleme.Kuid vaatame ,paljuga mu ennustus siis algavaks hooajaks mööda läheb.
Kasutaja avatar
Kivipallur
Kasutaja
Postitusi: 488
Liitunud: 19 Mai 2009, 15:48

Postitus Postitas Kivipallur »

YO kirjutas:
vabakutseline kirjutas:See uus vend kes sinna korvi alla hakkab nüüd põhikoormust kandma ja Veski saab vahetuseks. Kui ta vahetusest pidevalt sisse tuleb siis peaksid talle ka BBL'is need kogemused tulema. Idaliigas ei ole meil kahjuks vist eriti võimalusi niiet seal oleks ka huvitav näha, et kuidas ta vastasmeeskonna põkkidega hakkama saab.
No, kui viljari poiss mängu lasta siis võib see mäng halvimal juhul 3 minutiga läinud olla - mida teeb korvi all C, kes lihtsalt korvi all mängida kardab? Parem säragu Kuremaa ja Pärnu vastu, muudes mängudes teda sisse panna ei julgeks.
Veski peaks psühholoogi juurde saatma...patt on koguaeg korvi alt mööda visata ,ise 2.16. Või on tal see hõppevõime tõesti nii kehv ,et korvi alt pealtpaneku asemel viskab (mööda)?

Spartaklane ,kõik saavad aru ,et Kalev on praegu kehv ,olukord keeruline jne ,kuid fännid ei hakka oma meeskonda seepärast maha tegema ja ei ütle ,et ala "väga hea ,et ma hooajakaarti ei ostnud" ...
Viimati muutis Kivipallur, 28 Sept 2009, 14:01, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Postitus Postitas nojah »

Hmm aga kas näiteks see, kui sa näiteks Ansipiga rahul ei ole või Savisaart kirud, peaks automaatselt tähendama seda, et sa ei armasta oma riiki või vihkad oma linna? Minu arust ei. See just näitab, et sa muretsed nende käekäigu pärast. Samamoodi on ka ju lemmikklubiga. Kui klubi juhtkond teeb näiteks arusaamatuid otsuseid või mänedzment ei ole tasemel, siis paneb neid kritiseerima ikkagi see, et klubi tegemised lähevad sulle korda. Kui ei, siis lihtsam on käega lüüa ja hakkata tõesti Rocki toetama või kasvõi LA Lakersile kaasa elama.... Ka see on mure oma lemmikklubi käekäigu pärast, kui sulle valena tunduvate tegude kohta oma arvamust avaldad.
Kasutaja avatar
Kivipallur
Kasutaja
Postitusi: 488
Liitunud: 19 Mai 2009, 15:48

Postitus Postitas Kivipallur »

nojah kirjutas:Hmm aga kas näiteks see, kui sa näiteks Ansipiga rahul ei ole või Savisaart kirud, peaks automaatselt tähendama seda, et sa ei armasta oma riiki või vihkad oma linna? Minu arust ei. See just näitab, et sa muretsed nende käekäigu pärast. Samamoodi on ka ju lemmikklubiga. Kui klubi juhtkond teeb näiteks arusaamatuid otsuseid või mänedzment ei ole tasemel, siis paneb neid kritiseerima ikkagi see, et klubi tegemised lähevad sulle korda. Kui ei, siis lihtsam on käega lüüa ja hakkata tõesti Rocki toetama või kasvõi LA Lakersile kaasa elama.... Ka see on mure oma lemmikklubi käekäigu pärast, kui sulle valena tunduvate tegude kohta oma arvamust avaldad.
Räägid natuke teisest asjast.Kritiseerimisel ja mahategemisel on vahe.
Viimati muutis Kivipallur, 28 Sept 2009, 14:16, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Postitus Postitas nojah »

Seda muidugi aga inimesed väljendavad oma pahameelt erinevalt ja on erineva kriitikameelega. Lihtsalt sõimlemine on vastuvõetamatu muidugi.
Kasutaja avatar
BCKLV
Kasutaja
Postitusi: 709
Liitunud: 30 Juul 2007, 22:54
Asukoht: Cramo City

Postitus Postitas BCKLV »

Pole hullu, küll meeskond kokkumängu leiab ja võitlusvaimu näidatakse. Oluline olekski, et ilma võitluseta platsilt ei lahkuks. Kaotagu kasvõi kõik mängud, aga allaandjaid ei tahaks näha. :D Vuicinic kindlasti loobuja ei ole!
On ju teada, et tuleb säästuhooaeg, põhjusi on siin lahatud küllaga. BBLis on siiski täiesti reaalne play-off koha pärast võidelda. VTBs tuleb ilmselt jah kaotused, aga miks mitte üllatada hea resultaadiga mõne suure vastu ...igal aastal on juhtunud mõni üllatusvõit. Ja eesti liigast on suht savi enne kevadet... küll Kalev ikka finaali jõuab.
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Eepica91
Kasutaja
Postitusi: 123
Liitunud: 07 Apr 2009, 20:06

Postitus Postitas Eepica91 »

nii et uus poiss on kohal ja oskab ka 3 visata:)
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Postitus Postitas And »

Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja
Postitusi: 2814
Liitunud: 11 Apr 2008, 20:55

Postitus Postitas Soho »

vähemalt on mehel kere korralik :D pole mingi pilbas keda tõugata korviall
Kasutaja avatar
KalevPower
Kasutaja
Postitusi: 82
Liitunud: 26 Sept 2009, 22:21

Postitus Postitas KalevPower »

Jah ja kui ta veel mängus ka kolmeseid ilusti viskaks oleks see väga tipp-topp mängija.
Hello im yellow just like Homer Simpson!
Optimist #1
Kasutaja
Postitusi: 75
Liitunud: 18 Mai 2008, 19:18

Postitus Postitas Optimist #1 »

spartaklane kirjutas:
Optimist #1 kirjutas:
spartaklane kirjutas:Kuid sinu kurvastuseks pean ütlema ,et tulen ikkagi saali seda jubedust vaatama ,mida meile Kalev/Cramo see hooaeg pakub,ja plaksutan täiega kõigile sellele ,mida nad seal väljakul korda saadavad ,või õigemini ei saada,tulen juba sellepärast ,et näha ühe suure klubi ,mil nimeks Kalev/Cramo allakäigu algust.Te võite ,mind siin maapõhja kiruda ,kuid ,kui arvate ,et see ,mis me eile ja üleeile nägime on normaalne hooaja algus siis te küll eksite.Ja mis puutub Vucinisse siis oli juba mehe pilkudest välja lugeda ,et ta ei tahaks seal väljakuäärel sellise amatöörkamba juures oma profesionaalseid treeneri oskusi raisata,ja uskuge mind ,varsti ta lihtsalt lahkub Kalev/Cramost,sest kui klubil ei ole raha, siis oleks naeruväärne unistada siin klubi juhtkonna poolt Eesti Karika võitmist, rääkimata Eesti Meistritiitli kaitsmist,Balti Liiga saavutustest poleks nagu mõtet üldse rääkida ,sest kui me üldse Eliit Divisionis koha säilitame on see meile juba väga kõva saavutus.Ehk siis Kalev/Cramo eesmärgid algaval hooajal võiksid olla sellised Eesti Meistriliigas jõudmine playoffidele ,Balti Liigas Eliit Divisionis koha säilitamine ja vältida 50punktiseid kaotusi Idaliigas,sest järgmine aasta meid sinna enam ei kutsuta ,muideks nii arvas ka Heino Enden Viasat BalticSpordis just Idaliiga kohapealt.
Esiteks: õpi kirjavahemärke kasutama. Seda harimatusele viitavat teksti on valus lugeda.
Teiseks: palun ära eelda, et kõik teised on samasugused rotid, kes pagevad laevalt esimese ohumärgi peale. Mine ja vaata Rocki mängu, kuna tõepoolest, neil tuleb see paremini välja. Sinust ei saa rääkida kui mistahes klubi fännist, vaid pigem inimesest, kes hüppab suvalise klubivaguni peale. Peamine, et neil parajasti hästi läheks.

Sa lihtsalt risustad seda foorumit praegu, kas sa ei arva? Ära tule nüüd jahuma sõnavabadusest... see foorum on pühendatud meeskonna toetajatele, mis tähendab, et meil on siin selge võim. Kui ei meeldi, siis mine (tagasi) delfisse ja ela oma (***** kukkunud elust) tekkinud frustratsioon seal välja.
Esiteks: õpi taluma kriitikat,sest tõde antud olukorras on meil kõigil valus taluda.Kui lugeda sinu teksti, siis siingi kubiseb kirjavigadest ,mis sinugi harimatust tõestavad.
Teiseks:ära arva ,et kõik fännid siin nii positiivselt meelestatud on.Peale minu on siin foorumis teisigi kriitiliselt meelestatud fänne,kellele antud olukorras ettevalmistus algavaks hooajaks ei meeldi.

Sa lihtsalt vaatad seda olukorda läbi roosade prillide ,ja leiad ,et ükskõik ,mida klubi juhtkond ka ei teeks on see ainult kiitmist väärt,kuid tule maapeale ja kohane reaalsusega antud olukorras. Mis minusse puutub ,siis Kalev/Cramo fänn olen ma endiselt ja kavatsen ka selleks jääda ,kuid võrdlus Rockiga on antud olukorras suht loogiline ,sest peaksid nagu mõlemad klubid olema ju Eesti tippklubid ja näitama meie Eesti klubikorvpalli hetkeseisu.

Ja üldse ,tahaksin öelda ,et sinu tekstist võiks välja lugeda hoopis suurt kibestumist oma p.... kukkunud elu üle,kes ei talu kriitikat meie ühise lemmik meeskonna aadressil ,mis antud olukorras on hetkeseis ,kus me oleme.Kuid vaatame ,paljuga mu ennustus siis algavaks hooajaks mööda läheb.
Palun ole nii kena ja too minu kirjavead välja - saan end tulevikus parandada :). Ma ei viitsi sinu omasi kokku lugeda, kuid toon välja reegli, mille vastu sa pidevalt eksid: kahe tegusõna vahel käib koma. Teemavälised asjad kõrvale jättes nüüd.

Kriitika ei võrdu pessimismiga, seega ei mina ega nähtavasti ka ükski teine terve mõistuse juures olev inimene siin foorumis ei pea sind kriitikuks. Selleks oled sa enda margi korduvalt täis teinud debiilse virinaga ja "kriitiliste" ennustustega.

Samuti ära hakka mulle sõnu suhu toppima - juhtkond on teinud vigu, mille üle on minugi huultelt vandesõna pääsenud. Sina aga meenutad kehvasti välja õpetatud papagoid, kes korrutab ühte ja sama lauset (loe: mõtet) ning loodab sellega tähelepanu pälvida.

Tahad alternatiivset stsenaariumi, mis on vägagi tõenäoline?

Kalev saab meeskonna toimima detsembri keskpaigaks. Sealt maalt edasi lähevad asjad ainult ülesmäge, kuna meil on tegelikkuses noored, kes on suutelised vahetusest sekkuma ja koormat kandma. Loodetavasti saabub veel üks mängija välismaalt, kuid isegi ilma temata oleme suutelised vähemalt meistritiitli eest heitlema kodukamaral.

Nii, mis detsembri keskpaigaks otsustatud on? Mitte midagi... BBL-is igati võimalik play-offi jõuda, sealt maalt on ainult kaks mängu FF kohale. Eesti liigas pole samuti mitte kui midagi otsustatud. Idaliiga? Seal me oleme ainult noortele kogemusi hankimas, ei midagi muud.

Paar põhjendust, miks selline asi võimalik on:

1) Meil on olemas tasemel treener, kes suudab meeskonna mängima panna ning tagada meeskonnale kõvad treeningud. Kaitsemäng on olnud Kalevi leib eelmine hooaeg ning ei näe põhjust, miks see jätkuda ei või. Samuti on meil igal positsioonil mängija, kes rünnakul effektiivne suudab olla.
2) Meil on olemas ambitsioonikad noored, kellel on midagi tõestada.
3) Põhiviisik Boijic - Keerles - Arbert - Dorbek - Sokk ei ole teps mitte paha (eeldame siinkohal, et serblane ka mängida oskab, mida keegi meist tegelikult ei oska öelda). Siin on minu ja sinu vahe - mina eelistan anda võimaluse, sina hakkad juba varakult kõike maha tegema. Ma saaks sinust aru, kui sa laulaksid sama laulu hooaja lõpus. Eelmine hooaeg oli meil igati korralik ning kas sa oled kunagi kuulnud, et raskused ühendavad inimesi - seega küll meeskond mängima hakkab

PS: millest sa järeldad, et minu elul midagi viga on? Sellest, et ma elu läbi roosade prillide näen? Ei saa sinu loogikast kohe mitte aru :D
Viimati muutis Optimist #1, 28 Sept 2009, 17:39, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
zero0
Kasutaja
Postitusi: 2237
Liitunud: 06 Mär 2008, 16:53

Postitus Postitas zero0 »

Optimist #1 kirjutas:3) Põhiviisik Boijic - Keerles - Arbert - Dorbek - Sokk ei ole teps mitte paha (eeldame siinkohal, et serblane ka mängida oskab, mida keegi meist tegelikult ei oska öelda).
Arbet - väga ebastabiilne mängija, arvatavasti on sama "hea", kui eelnevad kaks aastat.
Keerles - eelnevad hooajad on näidanud, et ta on pigem efektiivne vahetusmees.
Dorbek - suudab vahel mängu teravust tuua ja on hea vahetusmees, aga ei ole üldse kindel, kas suudab põhikoosseisus niimoodi tegutseda pidevalt.
Sokk - jällegi üks väga ebastabiilne mängija, lisaks on ta tihti vigastustega hädas.
Viimati muutis zero0, 30 Sept 2009, 15:59, muudetud 1 kord kokku.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Postitus Postitas nojah »

Ma ei saa jälle aru, mis väga suurest arenevate noorte hulgast te Kalevis räägite? Päris noorest põlvkonnast on seal ainult Martin Dorbek. OK Kurbas ja miks mitte ka Raadik võivad samuti olla veel arenevad korvpallurid aga teised varumehed on pigem sellised keskpärased mängijad. Noortest võib rääkida näiteks Rakvere Veidemanni või Rocki Kaldre või Puideti ja Soo ja selliste vendade puhul.... kui tõesti tahetakse noori arendada siis võiks Erik Dorbekute asemel sellises vanuses vennad meeskonda võtta.
And
Kasutaja
Postitusi: 774
Liitunud: 08 Okt 2007, 15:11

Postitus Postitas And »

Lõpetage see totakas vaidlemine ära!

1. Fakt on see, et EELARVE ON VÄHENENUD!
2. MÄNGITAKSE EESTLASTEGA ja nüüd peaksid rahul olema kõik need, kes on kritiseerinud, et liiga palju tuuakse välismängijaid ja meie omad ei arene.
3. MEESKONDA ON KAASATUD PARIMAD VÕIMALIKUD KODUMAISED MÄNGIJAD! Te võite siin lõputult seletada kui ebastabiilne on Arbet või miks Veskist asja ei saa, aga siia meeskonda on valitud parimad, kes EESTIST võtta on! Kõik need mehed on olnud või on ka praegu seotud erinevate koondistega. Siin ei ole küsimust. Nad on Eesti parimate mängijate hulgas.
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Postitus Postitas nojah »

Noh mina pole MITTE KUNAGI virisenud selle üle, et Kalevis liiga palju välismängijaid on. Võibolla küll selle üle, et mis mehi on toodud kohati aga välismängijaid on vaja täpselt nii palju, kui konkurentsivõimelise meeskonna moodustamiseks vaja ja eelarve lubab. Seekord väga ei luba, ok, aga see venitamine pole ka õige tegu. Ja seda ma olen ka alati arvanud, et omad noored peavad ise endale mänguaja trennis välja võitlema, kingitud mänguminutitega ning 25-50 punktiste pakkidega ei arene keegi.

Teiseks, ma väga kahtlen, et ka praegu on kohalikest mängijatest parim valik tehtud. Eks varsti ole Rakvere, Valga ja teiste Tallinna meeskondadega mängudest näha, kas Kalevi poolt valitud eestlased ikka mängivad nende pallurid üle. Praegu on nii, et põhituumiku moodustavad mängijad, kelle tase lubaks olla kas rollimängija või vahetusmees (Bojici taseme kohta ma muidugi ei tea) ja pingil on paar noort vbla isegi andekat mängumeest ja mõned keskpärased vennad, kelle palkamisest ma väga aru ei saa (näit E.Dorbek) või kelle suurde arengusse väga ei usu (näit Veski).
Vasta