Tuleb tunnustada sind panid enam vähem täppi ,eksisin jälle kahjuks ,kui pakkusin -30et.pebeetu kirjutas:Minu ennustus: -19p
Kalev/Cramo-Ventspils 18.10.09
-
- Kasutaja
Mnjah,mis see tunnustamine ikka aitab,kui meeskond kaotas.Aga ega antud olukorras ja sellise koosseisuga midagi palju enamat Ventspilsi vastu oleks liig utoopia loota.Ehk siis,kui meil kõik mehed rivis ja mingisugunegi suurem isend ka korvi all õnnestub liiga tugevamatele vastu astuda.spartaklane kirjutas:Tuleb tunnustada sind panid enam vähem täppi ,eksisin jälle kahjuks ,kui pakkusin -30et.pebeetu kirjutas:Minu ennustus: -19p
-
- Kasutaja
Eks see oligi minu poolt rohkem irooniaga öeldud ,kuid kahju ikkagi ,et pähe saidpebeetu kirjutas:Mnjah,mis see tunnustamine ikka aitab,kui meeskond kaotas.Aga ega antud olukorras ja sellise koosseisuga midagi palju enamat Ventspilsi vastu oleks liig utoopia loota.Ehk siis,kui meil kõik mehed rivis ja mingisugunegi suurem isend ka korvi all õnnestub liiga tugevamatele vastu astuda.spartaklane kirjutas:Tuleb tunnustada sind panid enam vähem täppi ,eksisin jälle kahjuks ,kui pakkusin -30et.pebeetu kirjutas:Minu ennustus: -19p
Julgen väita, et terve Arbetiga oleks see mäng lõppenud Kalevi võiduga. Tegelikult oli ka tänases mängus lootust, kuid rumalad vead meie algviisiku meestel matsid selle lootuse maha. Tegelikult oli päris lahe vaadata, kuidas rahvas kohe elavnes, kui Veski laua võttis. Paraku aga vahetusmeeste platsil oleku ajal jääb ründes lihtsalt puudu. Pisut kummaline on ka see, et Kurbas praktiliselt ei tahagi punkte visata. Kaitses rabeleb küll aga rünnakul ei otsi absoluutselt viskamiseks võimalusi.
Ahjaa, lätlase nägin nüüd ka ära. Ideaalis oleks ta väga hea 6. mees, kes julgeb rünnakul enda peale võtta. Kuna tal on ka hea käsi, siis vastavalt mängu lõpule võib teda ka tasavägistel hetkedel platsile saata. Kaitses oli ka korralik, välja arvatud üks moment kus lasi oma mehel backdoor cut'i teha, ilma et ta seda märganud oleks.
Ahjaa, lätlase nägin nüüd ka ära. Ideaalis oleks ta väga hea 6. mees, kes julgeb rünnakul enda peale võtta. Kuna tal on ka hea käsi, siis vastavalt mängu lõpule võib teda ka tasavägistel hetkedel platsile saata. Kaitses oli ka korralik, välja arvatud üks moment kus lasi oma mehel backdoor cut'i teha, ilma et ta seda märganud oleks.
Viimati muutis Alan, 18 Okt 2009, 21:33, muudetud 1 kord kokku.
Mõtle ka ennem kui kirjutad. Lootus, et Kalev oleks täna võitnud koos Arbertiga pole mõistlik mõtlemine.Alan kirjutas:Julgen väita, et terve Arbetiga oleks see mäng lõppenud Kalevi võiduga. Tegelikult oli ka tänases mängus lootust, kuid rumalad vead meie algviisiku meestel matsid selle lootuse maha.
See on täiesti mõistlik, tüüp keda Arbet oleks pidanud täna võtma (Dairis Bertans) lasi kolm kolmest täiesti vabalt positsioonilt ja Arbet tabab ka heal päeval, nii et oleks kindlasti olnud võimalus.nisu kirjutas:Mõtle ka ennem kui kirjutad. Lootus, et Kalev oleks täna võitnud koos Arbertiga pole mõistlik mõtlemine.Alan kirjutas:Julgen väita, et terve Arbetiga oleks see mäng lõppenud Kalevi võiduga. Tegelikult oli ka tänases mängus lootust, kuid rumalad vead meie algviisiku meestel matsid selle lootuse maha.
no ma kyll nägin ainult 2. ja 3. veerandit , aga ma olen pm nõus Alaniga... sisuliselt me neile millegi erilisega alla ei jäänud, meie korvialust nõrkust nad väga ära ei kasutanud, aga kaotus tuli just sellepärast et ei olnud pingilt kvaliteeti võtta ja 4 meest ei saa 40 minti ventspilsi pika pingiga rassida...