marxx762 kirjutas:Mul küsimus neile kes mängivad Charazay Basketball manageri, mul oli karika mäng, vastasvõistkond juhtis kolmandal veerandil 70-36, aga siis sai nende viimane mees viienda vea ja nad jäid neljakesi ja mäng katkestati, kas võit tuli siis mulle, või võitis see kes juhtis?
Ise eeldan et mina võitsin,aga igaksjuhuks küsin üle.
Ja kuidas uusi särke saab teha, kujundada vms ?
Sina võitsid jah, särkide kujundamine on ainult toetajatele.
marxx762 kirjutas:Mul küsimus neile kes mängivad Charazay Basketball manageri, mul oli karika mäng, vastasvõistkond juhtis kolmandal veerandil 70-36, aga siis sai nende viimane mees viienda vea ja nad jäid neljakesi ja mäng katkestati, kas võit tuli siis mulle, või võitis see kes juhtis?
Ise eeldan et mina võitsin,aga igaksjuhuks küsin üle.
Ja kuidas uusi särke saab teha, kujundada vms ?
Sina võitsid jah, särkide kujundamine on ainult toetajatele.
ahah , mul vist pole plaanis kedagi toetada, keegi võiks parem mind toeatada:)
KalevPower kirjutas:Mul oli 1 mängija jaoks raha vaja kähku
Päris hea vabandus...
ma sain Charazays bänni olles liigas 1.1 ja koondise valimise top 5 kanditaat bänni , sest ma ostsin oma sõbra mängija 200k eest ära ( ehk väga väga väike summa ja mees oligi nii palju väärt) ja me olime vb paar korda yhelt IP-lt koolis sisse loginud.... Absurdsuse tipp... aga see oli ammu... pärast seda tõsiselt valusat hoopi kus plaanid EMKL-iks ja koondiseks olid valmist tehtud, enam manager mänge ei mängi.
sa oleks pidanud kirja saatma. Ava uus pilet vist on see värk. Mul oli täpselt sama jama, saatsin kirja ja sain tagasi.