Sõbrad ärge ajage sellist udujuttu ,et Linehan võib tulla Kalev/Cramosse tagasi.Keegi on lihtsalt mingi luulu välja mõelnud ja nüüd ketrab seda uudist siin ,kui jube kuuma infot.Mõelge nüüd loogiliselt ,kui Linehanile Prantsusmaa klubis ei meeldi ,siis Kalev/Cramo praegune võistkond ,oleks talle veelgi halvem varjant.
Delfi Sport kirjutas:
Mullu BC Kalev/Cramo´ga Eesti meistriks tulnud John Linehan, kes tänavu mängib Prantsusmaal Cholet Basket meeskonnas, valiti Tähtede Mänguks võõrleegionäride algviisikusse.
minu meelest on tal hoopis kaitse suht nõrk . kui ta veel kalevis oli siis viskas ta kolmeseid igal juhul väga hästi . vahel isegi kalev võitis tänu linehanile. Meeldib , vb isegi lemmik mängija välismaalt.
LeenaVott kirjutas:minu meelest on tal hoopis kaitse suht nõrk . kui ta veel kalevis oli siis viskas ta kolmeseid igal juhul väga hästi . vahel isegi kalev võitis tänu linehanile. Meeldib , vb isegi lemmik mängija välismaalt.
Maga kaineks, Linehanil ja kaitse nõrk:D
Naerukoht.
Kõige parem kaitsemängija kes kunagi Eestis mänginud.
LeenaVott kirjutas:minu meelest on tal hoopis kaitse suht nõrk . kui ta veel kalevis oli siis viskas ta kolmeseid igal juhul väga hästi . vahel isegi kalev võitis tänu linehanile. Meeldib , vb isegi lemmik mängija välismaalt.
Kobe nimetas teda parimaks kaitsemängijaks ja Kobe teab kossust rohkem