Vaba teema (off-topic).
- KalevPower
- Kasutaja
Re: Vaba teema (off-topic).
Viasat Sport Baltic mõnda kalevi mängu ka näitab?
Hello im yellow just like Homer Simpson!
Miks sa nii lolli küsimust üldse küsid ?KalevPower kirjutas:Viasat Sport Baltic mõnda kalevi mängu ka näitab?
viasatsport.ee
[quote="Karl]Aga et näha pean tellima ja aasta lõpuni maksma ei pea`?[/quote]
Mul jääb ka see natukene arusaamatuks, kui kavas Viasati peale liigun lööb mulle ette Telli Viasat Kuld, ei leiagi kohta, kust saaksin tellida Viasat Spordi.
Mul jääb ka see natukene arusaamatuks, kui kavas Viasati peale liigun lööb mulle ette Telli Viasat Kuld, ei leiagi kohta, kust saaksin tellida Viasat Spordi.
TDK kirjutas:[quote="Karl]Aga et näha pean tellima ja aasta lõpuni maksma ei pea`?
Mul jääb ka see natukene arusaamatuks, kui kavas Viasati peale liigun lööb mulle ette Telli Viasat Kuld, ei leiagi kohta, kust saaksin tellida Viasat Spordi.[/quote][/quote]
Ära liigu kavas, võta MENU siis seal teemapaketid ja seal olemas.
Ning aasta lõpuni on tasuta, siis läheb edasi 99eek kuus.
Okei, tänud Egert
[/quote]Egert kirjutas:TDK kirjutas:[quote="Karl]Aga et näha pean tellima ja aasta lõpuni maksma ei pea`?
Ära liigu kavas, võta MENU siis seal teemapaketid ja seal olemas.
Ning aasta lõpuni on tasuta, siis läheb edasi 99eek kuus.[/quote][/quote][/quote]
Aga kuidas ,ma nii saaks et uuel aastal see ära siis lõppeks?
Pole uurinud asja, aga puhtast intelligentsist eeldan, et selline asi ei ole võimalik
Ära liigu kavas, võta MENU siis seal teemapaketid ja seal olemas.Karl kirjutas:Egert kirjutas:TDK kirjutas:[quote="Karl]Aga et näha pean tellima ja aasta lõpuni maksma ei pea`?
Ning aasta lõpuni on tasuta, siis läheb edasi 99eek kuus.[/quote][/quote][/quote]
Aga kuidas ,ma nii saaks et uuel aastal see ära siis lõppeks?[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
kas helistad elioni 165 või kasutad elioni e-teenust. sa pead ütlema neile et ei taha seda paketti jne...
- kalevcramo
- Kasutaja
Täna siis kaua oodatud poks Valujevi ja Haye matš ootan siis venelase võitu..
- Kivipallur
- Kasutaja
Ise ootan pigem Haye võitu ,meeldib tema enesekindlus ja ülbusxrip55 kirjutas:Täna siis kaua oodatud poks Valujevi ja Haye matš ootan siis venelase võitu..
keegi vaatab kah seda ??
mai saa vaadata nett ei luba:S
KES VÕITIS:D`?
mai saa vaadata nett ei luba:S
KES VÕITIS:D`?
Supper! Olin Haye poolt.
Viimases roundis oleks piisanud sellel otsustaval rünnakul veel ühest löögist ja Valuev oleks pikali olnud, aga lõi veits mööda.
Viimases roundis oleks piisanud sellel otsustaval rünnakul veel ühest löögist ja Valuev oleks pikali olnud, aga lõi veits mööda.
Kuradi kahju, et selle maha magasin. Päris huvitav oleks olnud vaadata.