Bc Kalev/Cramo vs Siauliai 14.11.2009

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv

Kohtumise kasulikum mängija.

Hääletus lõppes 18 Nov 2009, 13:35

Sokk
3
7%
G.Dorbek
0
Pole hääli
Akognon
1
2%
Arbet
1
2%
Veski
4
9%
Fisher
17
38%
Keerles
2
4%
Johnson
17
38%
Mitte keegi
0
Pole hääli

Hääli kokku: 45

nojah
Kasutaja

Re: Bc Kalev/Cramo vs Siauliai 14.11.2009

Postitus Postitas nojah »

Kindlasti saab Kalevi mäng paremaks minna ja kindlasti lähebki aga selleks, et Siauliai sugustele meeskondadele vastu saada jääb eesliinis ainult Johnsonist ja Keerlesest väheks. Vähemalt ühte tugevat vahetust oleks veel sinna vaja. Samal ajal tagaliin on suht ülerahvastatud, aga seal ka kõik nr 2 või max 3-d, kellest ka mängujuhtimises pole Sokule väga abi. Ma ei arva sugugi, et Fisher või Josh oleksid kehvad mängumehed ja Kalev viskajaid ei vajaks aga küsimus on, et kas enne poleks vaja meest, kes võib ka korvi all mütata või mängu juhtida. Äkki Josh siiski areneb mängu juhtimise kohapealt? Riisile tema vigastustelembuse tõttu loota ei saa. Veski on max 10 minuti mees ja Johnson ning Keerles iga mäng 35 min vastu ei pea, eriti Johnson.
vabakutseline
Kasutaja

Postitus Postitas vabakutseline »

Kalevil on need mehed ja arvatavasti enam kedagi juurde tooma ei hakata. Järelikult peavad andma kõik edast parima ja küll see võit siis ka tuleb.
nojah
Kasutaja

Mulle tuletab Kalevi meeskonna komplekteerimine meelde naisterahvast, kes läheb poodi ja näeb väga edevaid pükse sildiga 50% alla hinnatud! Tormab muidugi kohe ostma ja selgub, et on ainult mitu numbrit väiksemaid pükse. Ostuärevuses poodleja ei tee sellest muidugi välja ning mõtleb omaette, et teen nüüd paar kuud trenni ja võtan õige mitu kilo alla ning küll nad mulle jalga mahuvad. Ise sealjuures vaatamata, et püksid on lisaks sellele ka veel 10 cm vajalikust lühemad. Selle vastu ei aita miski trenn. Aga hind oli ju nii soodne. Kuigi võibolla sama hinna eest oleks saanud osta täiesti korralikud kuid võibolla vähem uhked püksid kõrvalpoest.
nojah
Kasutaja

Krt ma vaatasin seda Siauliai listi ka. Mina küll eriliseks optimismiks põhjust ei näe. Neil on 14 registreeritud mehest lausa 9 2m pikkused või enam. Sh sellised üsna tuntud mängijad nagu: Grafs (210 cm), Kuzminskas (205cm), Brown (203cm), M.Zukauskas (201cm). Ka parim korvikütt Gailius on 2m pikkune. Väga raskeks läheb ikka Kalevil oma 3 üle 2m pikkuse mehega korvi all.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Postitus Postitas Go Cramo! »

nojah kirjutas:Kindlasti saab Kalevi mäng paremaks minna ja kindlasti lähebki aga selleks, et Siauliai sugustele meeskondadele vastu saada jääb eesliinis ainult Johnsonist ja Keerlesest väheks. Vähemalt ühte tugevat vahetust oleks veel sinna vaja. Samal ajal tagaliin on suht ülerahvastatud, aga seal ka kõik nr 2 või max 3-d, kellest ka mängujuhtimises pole Sokule väga abi. Ma ei arva sugugi, et Fisher või Josh oleksid kehvad mängumehed ja Kalev viskajaid ei vajaks aga küsimus on, et kas enne poleks vaja meest, kes võib ka korvi all mütata või mängu juhtida. Äkki Josh siiski areneb mängu juhtimise kohapealt? Riisile tema vigastustelembuse tõttu loota ei saa. Veski on max 10 minuti mees ja Johnson ning Keerles iga mäng 35 min vastu ei pea, eriti Johnson.
Jah, see on ammu selge, et Johnsoni kõrvale ON VAJA veel ühte tugevat vahetust. Ei tahaks seda küll öelda kuid minu meelest võiks Kalev/Cramo loobuda ka E.Dorbeki "teenetest" ning nende (Raadik ja E.Dorbek) asemel võtta juurde ühe tugeva korvialuse jõu.
Kardan, et ilma selle tugeva lisavahetuseta võib minna meil isegi Eestikatel raskeks
nojah
Kasutaja

Ma kardan, et nende kahe rahaga ei saa piisavalt pappi kokku. Vaja oleks siiski ühest praegusest mustast tagamehest loobuda (mina küll ei oska öelda, kumbast), või siis Arbetist. 1 nendest + Raadik, E.Dorbek ja vbla veel mõni pingimees - siis vast saaks korraliku täienduse (pikemad mehed on kallimad)
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Üldiselt võiks nendest loobumistest mõneks ajaks loobuda ja üritada praeguse võistkonnaga edasi minna. Raadikult võiks potentsiaali olla PF-na, C koha peal oli tema pidamine suht mõttetu. E.Dorbekut võib järjekordsete vigastuste saabudes vahetusmehena vaja minna.
Meeskonna põhiprobleem pole muidugi ka Veski nagu mõned naljavennad siin püüavad siiralt uskuda. :P Siis peaks ju ülejäänud meeskond ilma Veskita fantastiliselt panema, aga viimastes mängudes on pigem Veski oma koha välja mänginud, mitte vastupidi. Ilmselt vajab ta vormi säilitamiseks pidevalt mänguaega. Pikkuse kohta on tal ok vise ja pigem tuleks kuidagi teda korvi all mängima õpetada, sest tema on võimeline ka vabaviskeid sisse viskama.
Võib-olla oleks vaja lisajõudu PF koha peale.
KalevCramo probleem oli vahepeal selles, et polnud eriti palju inimesi, kes oleks võimelised korve viskama. G.Dorbek võib ju väga efektne välja näha, aga SG võiks ka punkte tuua.
nojah
Kasutaja

Raadik sai saapa ju. Ja tema positsioon pole mitte 4 või 5 vaid pigem 0 või 0,5 nii või naa...

Lisaks veel see, et Veski ei olegi meeskonna probleem. Praegust seisu vaadates isegi jumal tänatud, et ta meeskonnas on. Aga tandem Johnson-Veski jääb lihtsalt kõrgemal tasemel nr 5 kohal nõrgaks. Esimene neist on nõrkade põlvedega ning seega väga suurt koormust ei kannata pikalt. Teine aga sellel tasemel selline 20min vahetus just ei ole. Eriti, kui nr 4 peal Keerlesele ÜLDSE vahetust ei ole.

E.Dorbeku koht vajalik? - Sellel positsioonil (3) võivad mängida Arbet, G.Dorbek, Fisher, Kurbas, Kajupank, Keerles - 6 meest põhimõtteliselt. Nr 2 Erik eriti pole ja ka seal on sama palju mehi, kes võivad seda kohta mängida. Ning nr 4 positsioonil saab Erik mingil määral hakkama ainult Pärnu ja Valga ja teiste päkapikukasvu võistkondade vastu.
Mr. Aff
Kasutaja

Postitus Postitas Mr. Aff »

Üks asi, mida paljud pole tähele pannud oma suures kohtunike sõimamise tuhinas, on see et VEFi vastu oli Tallinnas täitsa korralik koduvile. Ma ei usu, et isegi kui see homme kordub, siis Kalevil väga suuri shansse oleks, aga mingi faktor võib siiski olla.
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Erikule kingaandmisega ei võideta ega kaotata mitte midagi, sellega ei lahenda ühtegi probleemi :)
Sama raha eest ilmselt paremat ka ei saa. Ega Eestist PF kohale (kui Rock välja jätta) polegi suurt kedagi võtta. Võib-olla Toome TTÜ-st ja Hallik Rakverest ja needki vahetusmängijaks.
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

nojah kirjutas:Krt ma vaatasin seda Siauliai listi ka. Mina küll eriliseks optimismiks põhjust ei näe. Neil on 14 registreeritud mehest lausa 9 2m pikkused või enam. Sh sellised üsna tuntud mängijad nagu: Grafs (210 cm), Kuzminskas (205cm), Brown (203cm), M.Zukauskas (201cm). Ka parim korvikütt Gailius on 2m pikkune. Väga raskeks läheb ikka Kalevil oma 3 üle 2m pikkuse mehega korvi all.
Vähe sellest, et nad pikkad on...Kui neil vähegi lubada, siis võivad nad kõik hea tabamusega ka kolmeseid uputada.Ainus asi, mis optimismi süstib on koduväljak.
YNWA
nojah
Kasutaja

Mina arvan, et Kalevi ainus lootus ongi, kui Siauliai hakkab liialt kolmeste peale lootma ja satub selline sitt viskepäev olema.... siis on mingi lootus. Kui nad mängu korvi alla suruvad, siis on üsna nukker seis. Aga ka kehv kolmeste tabavus ei pruugi piisav olla. Juba Rock lammutas Kalevi vastu tublisti ründelauas, küllap ka leedukad lähevad aktiivselt sinna ja seal tuleb see pikkuses ja jõus alla jäämine kõige rohkem välja.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

Pisut loll küsimus ehk, kuid kuidas Kalevi spordihalli juurde saab kui tulla Tartust? :oops:
Kasutaja avatar
julki
Kasutaja

Postitus Postitas julki »

Go Cramo! kirjutas:Pisut loll küsimus ehk, kuid kuidas Kalevi spordihalli juurde saab kui tulla Tartust? :oops:
Tartust bussiga Tallinna ja seal bussijaama lähedal ongi Kalevi spordihall.1-2 km või nii.
Kasutaja avatar
Go Cramo!
Kasutaja

julki kirjutas:
Go Cramo! kirjutas:Pisut loll küsimus ehk, kuid kuidas Kalevi spordihalli juurde saab kui tulla Tartust? :oops:
Tartust bussiga Tallinna ja seal bussijaama lähedal ongi Kalevi spordihall.1-2 km või nii.
Tuleme autoga
Suletud