Vucinic ütles riietusruumis kui kaitset pidama ei saa siis võtke vähemalt veaga maha.Egert kirjutas:Ma vaatan, et nüüd teevad kõik omal vead täis.
Kalevi kohtumised KMLis
-
- Kasutaja
Re: Eesti meistriliiga mängud.
väga mannetu see mäng ikka cramol.
-
- Kasutaja
need statistikanäitajad mis basketis üleval: Kalevil on konkreetselt kõik asjad sitemad märgatavalt
Mulle hakkab aina rohkem tunduma, et Vucinic ei saa oma ülessannetega enam üldse hakkama.
Makkel juba double-double 12 pt 10 rb
- KalevPower
- Kasutaja
No ikka jõhkralt isetsetakse tundub mulle...
Hello im yellow just like Homer Simpson!
Ei saa aru kuidas Cska vastu läksid kolmesed ja muud visked aga TTÜ vastu ei saada üldse .
Kolme veerandi paele 3rs, mis siin ikka mõelda.KalevPower kirjutas:No ikka jõhkralt isetsetakse tundub mulle...
Täpselt nagu ka Vaseliini Matic, kuidas küll juhtub, et Kalevil kipuvad olema nii viletsad treenerid. Kuskilt mujalt ei tasuks küll hakata vigu otsima!Egert kirjutas:Mulle hakkab aina rohkem tunduma, et Vucinic ei saa oma ülessannetega enam üldse hakkama.
-
- Kasutaja
Kalevil on kiiremas korras eesti treenerit vaja.
-
- Kasutaja
Ma ei saa aru, et miks Vucinic teeb nii vähe vahetusi. Samas kui Kuusmaa mahetab regulaarselt ja see on ka edu toonud nagu näha
Kui Kalev kaotab täna siis meil 4 kaotust.Ja TTÜl kolme kaotust.Hooaja lõpus võib leida sellise seisu et Kalev-Rock võivad kohtuda kuskil playoffis mitte finaalis.
JOHNSON on 3 rünnakut järjest blokki pannud :D
korvpalluritel tuleks ka hakkata palka tükitöö alusel maksma
Et kui näed et mängib tuimalt ja tujutult saab vähem ja kui on sädet siis saab rohkem
Et kui näed et mängib tuimalt ja tujutult saab vähem ja kui on sädet siis saab rohkem
Kurbas meile kõige parema % kolme visanud. 2-2.