Vaba teema (off-topic).
Re: Vaba teema (off-topic).
kes poistest kitse pani huvitav
Poistest ei pand keegi kitsejyrgen kirjutas:kes poistest kitse pani huvitav
Tartu Rock!
see pole mingi uudis ju... Neissaar lasi fausto aegadel koos ärmi ja muude loomadega laagris õlle.
Eesti sai siis täna esimese seagripi ohvri. Suri 13.aastane poiss. Päris karm...
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
Kurb.. noormehel oli elu alles eesPatrioot kirjutas:Eesti sai siis täna esimese seagripi ohvri. Suri 13.aastane poiss. Päris karm...
- Kalev4ever
- Kasutaja
Tänases Võsareporteris sai jälle üle tüki aja hingest naerda
See teine story oli üks parimaist!
Fear the prophet!
Naerda pole siin midagi, kurvaks teeb kuidas mõned inimesed oma eluga toime ei tule, mul isiklikult oli seda suht rõve vaadata ja üldse, miks peab selliseid teemasid korvpalli foorumisse tooma?... Ma saan aru et vaba teema jms, aga kas just sina pole see, kes teisi mõttetutes postides süüdistabKalev4ever kirjutas:Tänases Võsareporteris sai jälle üle tüki aja hingest naerda
- Kalev4ever
- Kasutaja
Siin on teemasid seinast seina läbi käinud ja nüüd äkki on Võsareporteri loost rääkimine justkui nagu patt? See, et minu arvamus sulle ei meeldinud ei tähenda, et peab furoori kohe tekitama.
Ja kui oleksid neisse minu kommentaaridesse rohkem süvenenud, siis mõistaksid, et seal olen silmas pidanud seda, et ühe mängu jooksul ei pea 20 postitust tegema ja kirjutama ainult asju, mida me näeme ka live skoorilt. Kristo on ka nii mõnelgi korral sellest viisakalt siin teada andnud.
Ja kui oleksid neisse minu kommentaaridesse rohkem süvenenud, siis mõistaksid, et seal olen silmas pidanud seda, et ühe mängu jooksul ei pea 20 postitust tegema ja kirjutama ainult asju, mida me näeme ka live skoorilt. Kristo on ka nii mõnelgi korral sellest viisakalt siin teada andnud.
Fear the prophet!
Aga paistab, et kedagi ei huvita ja kogutakse postitusi edasi.Kalev4ever kirjutas:Ja kui oleksid neisse minu kommentaaridesse rohkem süvenenud, siis mõistaksid, et seal olen silmas pidanud seda, et ühe mängu jooksul ei pea 20 postitust tegema ja kirjutama ainult asju, mida me näeme ka live skoorilt. Kristo on ka nii mõnelgi korral sellest viisakalt siin teada andnud.
Sotsiaalministeerium kinnitas eile, et peatselt kuulutatakse Eestis ilmselt välja seagripi- epideemia, mis tähendab tungivat soovitust massiüritused ära jätta. Spordisõpru ähvardab oht, et kõigist vingetest võistlustest tuleb suu puhtaks pühkida.
ai, kurat
ai, kurat
Northug on suusakunn !
Tüüp on ikka hull vend, oleks Eestil ka mõni selline kiire noor.#7 kirjutas:Northug on suusakunn !
- KalevPower
- Kasutaja
Norral tuleb koguaeg noori peale ja meil on 20 aastat Veerpalut , suht võimas
Hello im yellow just like Homer Simpson!
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Jahh, Norra suusakultuur on hoopis teistsugune, seal on ca 15 meest väga heal tasemel ning heal päeval võivad kõik MK-punktidele sõita või isegi võita, nagu näitas eelmine nädalavahetus. Eestil on selliseid mehi tavadistantsil kolm tükki.
Õhtulehe ämbritele võiks varsti uue teema juba teha, kui nad samas vaimus edasi jätkavad....
...sisu lugemata võiks nagu arvata, et Capello isiklikult.
...sisu lugemata võiks nagu arvata, et Capello isiklikult.
YNWA