Kalevi kohtumised KMLis
Re: Eesti meistriliiga mängud.
laudu ei saa kätte
viljar 3 viga juba
Kurb, aga Veski korvab jälle paksu jama - 3 minutit mänginud, 3 viga ja 0 punkti ning vahe on selle ajaga sulanud 5 punkti võrra
tglt ei pea tegema 5 posti j2rjest.. on olemas nupp nimega muudabc-kalev kirjutas:viljar 3 viga juba
-
- Kasutaja
Sa ei saa nii võtta, et vahe tema tõttu kahanenud on. Ega tema üksi ei mängi, mängib ikka terve meeskond.Go Cramo! kirjutas:Kurb, aga Veski korvab jälle paksu jama - 3 minutit mänginud, 3 viga ja 0 punkti ning vahe on selle ajaga sulanud 5 punkti võrra
Samamoodi ei saa süüdistada treenerit üksinda, et ta hoolealused on puukäed. Millegi pärast Kalevi fännid ei ole ühegi treeneriga rahul.
vabakutseline kirjutas:Sa ei saa nii võtta, et vahe tema tõttu kahanenud on. Ega tema üksi ei mängi, mängib ikka terve meeskond.Go Cramo! kirjutas:Kurb, aga Veski korvab jälle paksu jama - 3 minutit mänginud, 3 viga ja 0 punkti ning vahe on selle ajaga sulanud 5 punkti võrra
võib ka nii öelda
"vabakutseline" - jah ka see on õigebc-kalev kirjutas:vabakutseline kirjutas:Sa ei saa nii võtta, et vahe tema tõttu kahanenud on. Ega tema üksi ei mängi, mängib ikka terve meeskond.Go Cramo! kirjutas:Kurb, aga Veski korvab jälle paksu jama - 3 minutit mänginud, 3 viga ja 0 punkti ning vahe on selle ajaga sulanud 5 punkti võrra
võib ka nii öelda
Loodetavasti suudetakse suure eduga jätkata ka lõpuni ja ei mängita vahet maha nagu meie meeskonnal kahjuks tavaks on saanud.
PS: Kas Eesti meistriliiga mängudel loeb midagi ka korvide vahe?
-
- Kasutaja
Veski oli viimase kahe bbl mängus näidatuga enesekindlust saamas ja loodame, et Vucinic seda nüüd jälle ära ei nulli ja ta pingile jätabki.
Millised kaks viimast BBL mängu need olid? Ma arvan et ei mina ega ka mitte keegi teine siit neid mänge ei näinud. Jälle süüdistad Vucinicit. Vucinic ei andnud talle puust jalad.vabakutseline kirjutas:Veski oli viimase kahe bbl mängus näidatuga enesekindlust saamas ja loodame, et Vucinic seda nüüd jälle ära ei nulli ja ta pingile jätabki.
Viimati muutis Asjaajaja, 02 Dets 2009, 19:08, muudetud 1 kord kokku.
Fisher paneb julma!
2 pealtpanekut
20 punkti
11 lauda
WAY TO GO!
2 pealtpanekut
20 punkti
11 lauda
WAY TO GO!
Kas mitte 3Go Cramo! kirjutas:Fisher paneb julma!
2 pealtpanekut
20 punkti
11 lauda
WAY TO GO!
[GO KALEV GO !
Kahju, et Kalev ainult selliste vastastega suudab midagi ära teha. Üldjuhul ikka jääb haleda luuseri rolli, aga noh hea seegi - suudab vähemalt mõnikordki rõõmu pakkuda.
-
- Kasutaja
Me räägime ikka õigest asjast või? Ma mõtle Rytase ja Nevezise mängu. Kust sa välja loed, et ma kedagi süüdistanud oled? Viimased kaks bbl mängu näitasid, et ta on oma enesekindlust leidmas ja kui nüüd paari vea pärast ta uuesti pingile istutatakse siis kaob tal see jällegi ära.Asjaajaja kirjutas:Millised kaks viimast BBL mängu need olid? Ma arvan mina ja ka mitte keegi teine siit neid mänge ei näinud. Jälle süüdistad Vucinicit. Vucinic ei andnud talle puust jalad.vabakutseline kirjutas:Veski oli viimase kahe bbl mängus näidatuga enesekindlust saamas ja loodame, et Vucinic seda nüüd jälle ära ei nulli ja ta pingile jätabki.